13 πτυχιουχους φυσικης αγωγης ψαχνει η ΔΚΕΠΠΑΚ

Για το πρόγραμμα «Άθληση για όλους»

Ανακοίνωση για την πρόσληψη 13 πτυχιούχων φυσικής αγωγής που θα απασχοληθούν στην υλοποίηση του προγράμματος «Άθληση για όλους» εξέδωσε η ΔΚΕΠΠΑ του Δήμου Κομοτηνής. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στην υλοποίηση του προγράμματος «Άθληση για όλους» ως ωρομίσθιοι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Τα δικαιολογητικά 

Οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση – έντυπο με κριτήριο επιλογής.
2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο από το πρωτότυπο Πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα.
3.. Ευκρινές φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας..
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
6. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας.
7. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα της Γ.Γ.Α, ή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι: A) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε Δημοτική ενότητα σύμφωνα με το ωράριο που θα μου υποδειχθεί. Β) Ο υποψήφιος ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία , δικαστική αντίληψη , δικαστική απαγόρευση).
9. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία..
Να σημειωθεί ότι η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει μέσω μοριοδότησης των προσόντων και της οικογενειακής κατάστασης που αποδεικνύουν. 

Προθεσμία και τόπος υποβολής των αιτήσεων 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσεις μέχρι τη 1 Νοεμβρίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτησή τους στα γραφεία της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. Γρ.Μαρασλή 4 (δίπλα στο Δημοτικό κολυμβητήριο Κομοτηνής) τηλ. 25310 36783 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 
Info
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά την προκήρυξη στη σελίδα 14 του παρόντος φύλλου της εφημερίδας μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.