12 θεσεις στο Τμημα Δοκιμων Αστυφυλακων Κομοτηνης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη 12 θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου εξέδωσε το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Οι συμβάσεις θα είναι οχτάμηνης διάρκειας και οι θέσεις ανά ειδικότητα που ζητούνται είναι οι εξής:
 

Ειδικότητα Αριθμός θέσεων Χρονική Διάρκεια
Μαγείρου Τρεις Οκτώ μήνες
Τραπεζοκόμου Τέσσερις Οκτώ μήνες
Λαντζιέρης Τρεις Οκτώ μήνες
Υδραυλικού Μία Οκτώ μήνες
Ηλεκτρολόγου Μία Οκτώ μήνες

 

Γενικά προσόντα πρόσληψης

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3.Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα ( καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.
 
Σημειώνεται ότι τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, οι επαγγελματικές άδειες, η εμπειρία, τα κριτήρια πρόσληψης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στο κατάστημα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (7° χλμ. Ε.Ο Κομοτηνής – Ξάνθης) και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού καταστήματος του Δήμου Κομοτηνής. 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της Υπηρεσίας στο 7° χιλ. Ε.Ο. Κομοτηνής – Ξάνθης ( αρμόδιος ο : Αστυνόμος Α’ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Τριαντάφυλλος, τηλ. 25310 – 57000 και 57008 ) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που τρέχει ήδη και θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.