11 θεσεις για οχτω μηνες στο Τμημα Δοκιμων Αστυφυλακων Κομοτηνης

Μάγειρες, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, τραπεζοκόμοι, λατζιέροι οι ειδικότητες που αναζητούνται

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών, συνολικού αριθμού 11 ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών του.
 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αφορά στην πρόσληψη 3 μαγείρων, 1 υδραυλικού, 1 ηλεκτρολόγου, 3 τραπεζοκόμων και 3 λατζιέρων.
 
Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα, οι επαγγελματικές άδειες, η εμπειρία, τα κριτήρια πρόσληψης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αναγράφονται στο πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης το οποίο μαζί με το «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με ημερομηνία έκδοσης 30-03-2017» θα βρίσκονται αναρτημένα στο κατάστημα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (7ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης) και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Κομοτηνής. 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της Υπηρεσίας στο 7ο χλμ. Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης, Δευτέρα-Παρασκευή: 08.00΄-14.00΄ & Σαββατοκύριακο: 08.30΄-12.30΄, (αρμόδιος ο Αστυνόμος Β΄ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Περικλής, τηλ. 25310-57014, 57000 & 57008) εντός προθεσμίας δέκα ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Κομοτηνής, εφόσον η ανάρτηση της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
 
Η ανωτέρω προθεσμία λήγει μετά την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμία μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.