11 μουσικους αναζητα το Δημοτικο Ωδειο Δραμας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη καλλιτεχνικού μουσικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου επί ωρομισθία για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του Δημοτικού Ωδείου εξέδωσε ο Δήμος Δράμας. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής ανά ειδικότητα θέσεις:

Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
Μουσικός σχολής παραδοσιακών οργάνων (Σαντούρι-κανονάκι) (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός μπάσου σύγχρονου τμήματος (ηλεκτρικό-ακουστικό μπάσο) (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός Βιολοντσέλου με δικαίωμα υπογραφής διπλώματος-πτυχίου (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός Μοντέρνων κρουστών (ντραμς) (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός κοντραμπάσο (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός Φαγκότου (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός Τρομπέτας(ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός Κόρνου (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός Σαξοφώνου (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός Αιθερόφωνου (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Μουσικός Κρουστών (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1
Καθηγητής ή Δάσκαλος ή Επιμελητής Μελοδραματικής (ΠΕ ή TE ή ΔΕ) Έως εννέα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (Courier), στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση : οδός Βεργίνας 218Α, 66133 Δράμα, τηλ. 2521047022, στο Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας (Δευτέρα έως Παρασκευή 07.00π.μ.-15.00μ.μ.).

Μαζί με την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν επίσης τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 1) Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας (δυο όψεις) ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης. 2) Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών,  απολυτηρίου Λυκείου  και λοιπών εγγράφων που απαιτούνται ως προσόντα διορισμού. 3) Βεβαίωση μονίμου κατοικίας ή εγγραφής στα οικεία δημοτολόγια, κατά περίπτωση. 4) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. 5) Βιογραφικό σημείωμα. 6)    Βεβαίωση ανεργίας. 7) Αποδεικτικά εμπειρίας και προϋπηρεσίας. 8) Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
• το έτος γεννήσεως του υποψηφίου.
•  ο Δήμος ή Κοινότητα εις τα μητρώα αρρένων ή το γενικό μητρώο δημοτών του οποίου είναι εγγεγραμμένος.
• η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.
• κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλόλητας του, για την υπηρεσία για την οποία προορίζεται, ιδιαίτερα εάν τυχόν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος.
 • αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οποιοδήποτε ειδικότητα στο δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ, και εφόσον εξήλθε της υπηρεσίας, για ποια αιτία.
 • ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση και δικαστική αντίληψη
 • ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα εγκλήματα που αναφέρονται στο αρθ. 22 του Π.Δ. 611/77 (άρθρο 8 του Ν. 3528/2007, Κώδικας Κατάστασης Δημοσίων πολιτικών διοικητικών υπαλλήλων και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.) έστω και αν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, όπως και αν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.