100 διανομεις στην εταιρεια Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ Α.Ε.

Την επόμενη Δευτέρα 6 Ιουλίου εκπνέει η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για τις 100 θέσεις διανομέων ΔΕ που έχουν προκηρυχθεί από την εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. προκειμένου να καλυφθούν παροδικές ανάγκες των υπηρεσιών της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα υπογράψει σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα απασχοληθεί για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών. Οι 90 από τις 100 προκηρυσσόμενες θέσεις αφορούν τις υπηρεσίες στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθήνας- Πειραιά και οι 10 θέσεις τις υπηρεσίες στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να διαθέτουν πτυχίο ή δίπλωμα σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ), ανεξάρτητα από ειδικότητα ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Επίσης, απαιτείται άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ΄ κατηγορίας και άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας ανεξαρτήτως κυβικών, πλην μοτοποδηλάτου. Σε περίπτωση που οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους που διαθέτουν και τις δύο αυτές άδειες, τότε θα γίνουν δεκτοί και υποψήφιοι που έχουν μόνο άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας ανεξαρτήτως κυβικών, πλην μοτοποδηλάτου. Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται μόνον ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε., Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Δ. Γούναρη 40, Τ.Κ. 153 43 Αγία Παρασκευή. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις ώρες 9 το πρωί με 5 το απόγευμα στο τηλέφωνο 210-607.3040.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.