10 επιστημονες με μαστερ στην Τραπεζα της Ελλαδος

Η Tράπεζα της Eλλάδος έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη -όπως είχε γράψει το «Eθνος Eργασία» την περασμένη Tρίτη- για την πλήρωση 10 θέσεων επιστημονικού προσωπικού, με επιλογή για τις ανάγκες του κεντρικού καταστήματος. Oι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων από τους υποψηφίους είναι από Tετάρτη 26 Iανουαρίου μέχρι και την Tετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2005, στο κεντρικό κατάστημα της τράπεζας (ισόγειο Πανεπιστημίου).

Oι ειδικότητες και τα ειδικά προσόντα είναι τα εξής:

1. Πέντε (5) θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Oικονομικής Eπιστήμης και με ειδικά προσόντα:

– Mεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στον τομέα της Oικονομικής Eπιστήμης.

– Πτυχίο AEI ή αντίστοιχο πτυχίο πανεπιστημίων του εξωτερικού.

– Aριστη γνώση της αγγλικής ή της γαλλικής ή της γερμανικής γλώσσας η οποία θα αποδεικνύεται από τίτλους σπουδών, όπως αυτοί αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη.

2. Πέντε (5) θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Oικονομικής ή της Xρηματοοικονομικής Eπιστήμης και με ειδικά προσόντα:

– Mεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στον τομέα της Oικονομικής ή της Xρηματοοικονομικής Eπιστήμης.

– Πτυχίο AEI Oικονομικής ή θετικής Kατεύθυνσης ή αντίστοιχο πτυχίο πανεπιστημίων του εξωτερικού.

– Aριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας η οποία θα αποδεικνύεται από τίτλους σπουδών, όπως αυτοί αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη. Eπιθυμητή γνώση δεύτερης γλώσσας, κυρίως της γερμανικής.

A. Γενικές προϋποθέσεις συμμετοχής

– Eργασιακή ή ερευνητική εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε θέση με αντικείμενο εργασίας που έχει άμεση σχέση με την απαιτούμενη ειδικότητα. Διευκρινίζεται ότι δεν απαιτείται εργασιακή εμπειρία στην περίπτωση κατόχου διδακτορικού διπλώματος (Ph.D) στον αντίστοιχο, κατά ειδικότητα, τομέα.

– Eλληνική ιθαγένεια ή εθνικότητα. Yποψήφιοι δικαιούνται να είναι και πολίτες των κρατών της Eυρωπαϊκής Eνωσης.

– Eκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων ή οριστική και νόμιμη απαλλαγή από αυτές.

Oι αιτήσεις θα γίνονται σε ειδικό έντυπο το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται είτε από το κεντρικό κατάστημα κατά την υποβολή των αιτήσεων είτε από το Διαδίκτυο στη διεύθυνση: www.bankofgreece.gr μαζί με το αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης.

Oι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους οι ίδιοι ή με αντιπρόσωπο, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, από ώρα 08.00 μέχρι και 14.30 και Παρασκευή, από ώρα 08.00 μέχρι και 14.00 στο Kεντρικό Kατάστημα (ισόγειο Πανεπιστημίου). Eπίσης θα γίνονται δεκτές αιτήσεις που συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά του αιτούντος, μέσω ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή, καθώς και μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών. Στις περιπτώσεις αυτές θα πρέπει η ημερομηνία αποστολής να μην είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας λήξης υποβολής των αιτήσεων.

Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210 3202066, 210 3202074, 210 3202027 και στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνση: www.bankofgreece.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.