10 χρονια “D.D.Κομβος”

Το γνωστό κατάστημα της πόλης μας έγινε 10 ετών και γιόρτασε κερνώντας το Κυριακάτικο καφεδάκι μας

10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα γευστικά δρώμενα της Κομοτηνής και κυρίως 10 χρόνια αδιάλειπτης εξυπηρέτησης σε Κομοτηναίους, και μη, κλείνει φέτος το κατάστημα D.D. Κόμβος επί της Παλιάς Εθνικής Οδού Κομοτηνής – Ξάνθης.

Και επειδή 10 χρόνια είναι πολλά η ομάδα του καταστήματος αποφάσισε να τα γιορτάσει και να «στείλει» το δικό της «ευχαριστώ» με τρόπο έμπρακτο, κερνώντας καθ’ όλη την διάρκεια της Κυριακής, 8 Μαΐου τον καφέ όσων έδωσαν το παρών για να ευχηθούν από κοντά.

Ο υπέροχος και πολύχρωμος χώρος του καταστήματος «ντύθηκε» γιορτινά, όπως και το προσωπικό του καταστήματος που μας υποδέχτηκε με το θερμότερο χαμόγελό τους, επιστρέφοντας όπως εξήγησαν την στήριξη όλων αυτών των ετών.

Παρόντες και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος Γιώργος και Αγγελίνα Δάγκα, που απηύθυναν τις δικές τους ευχαριστίες τόσο στους πελάτες όσο και στους συνεργάτες τους για την επιτυχία της ημέρας, υπογραμμίζοντας πως το ορόσημο των 10 ετών, αποτελεί την συνέχεια της σύνθεσης ωραίων αναμνήσεων που θα προστεθούν στην πορεία των επόμενων χρόνων, στο ήδη γεμάτο από ωραίες και μοναδικές αναμνήσεις ημερολόγιο «ταξιδιού» του D.D. Κόμβου.

Χρόνια Πολλά, καλά, μοναδικά και γευστικά!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.