1 θεση νοσηλευτη αοριστου χρονου στη Ροδοπη απο τον ΟΚΑΝΑ

Μέχρι τις 10 Νοεμβρίου οι αιτήσεις

Ανακοίνωση για την πλήρωση 25 θέσεων σε 6 νομούς της Ελλάδας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εξέδωσε ο ΟΚΑΝΑ. Από τις 25 προκηρυσσόμενες θέσεις οι πέντε θα κατευθυνθούν σε δομές του οργανισμού σε Δράμα Καβάλα και Κομοτηνή. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής ανά Νομό και ειδικότητα θέσεις:
 

Νομός Ροδόπης
Νοσηλευτές ΠΕ ή ΤΕ 1 θέση
 
 
Νομός Δράμας
Ιατροί Ψυχίατροι ΠΕ 1 θέση
Ψυχολόγοι ΠΕ 1 θέση
Νοσηλευτές ΠΕ ή ΤΕ 1 θέση
 
 
Νομός Καβάλας
Νοσηλευτές ΠΕ ή ΤΕ 1 θέση

 

Αιτήσεις και διαδικασία 

Οι υποψήφιοι για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις μπορούν να αποστείλουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση μόνο με συστημένη επιστολή στον ΟΚΑΝΑ στη Διεύθυνση «Οργανισμός κατά των Ναρκωτικών – ΟΚΑΝΑ, Αβέρωφ 21, 10433-Αθήνα» με την επισήμανση «Για την Προκήρυξη: 2436/12.10.2016» καθώς και την αναγραφή της πόλης και της θέσης για την οποία ενδιαφέρονται.
 
Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά ξεκίνησε ήδη και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.
 
Επισημαίνεται ότι κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση. Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
 
Info
Τα γενικά και τυπικά προσόντα πρόσληψης καθώς και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν, όπως και το ειδικό έντυπο Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.okana.gr 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.