1.500 προσληψεις εποχικων πυροσβεστων και για το 2017

Έως τις αρχές Ιουνίου η έκδοση της σχετικής απόφασης

Τις 1.500 προσλήψεις θα φτάσουν και για το 2017 οι προσλήψεις εποχικών πυροσβεστών για την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου
 
Ειδικότερα έχει ήδη εγκριθεί η κίνηση των διαδικασιών για 1500 προσλήψεις πυροσβεστών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως πέντε μήνες για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. Τα παραπάνω κάνει γνωστά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας σε έγγραφο του.
 
 Να υπενθυμίσουμε ότι προσλαμβάνονται οι πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οι οποίοι εξακολουθούν να συμπεριλαμβάνονται στους σχετικούς πίνακες επιτυχόντων όπως έχουν διαμορφωθεί από το έτος 2003, (έτος αρχικής πρόσληψης) έως και σήμερα , εφόσον επιθυμούν και διαθέτουν κατά το χρόνο πρόσληψής τους την κατάλληλη κατάσταση υγείας αφού επιβάλλεται από τις ειδικές υπηρεσιακές ανάγκες. Έτσι αναμένεται στις αρχές Ιουνίου να έχει ολοκληρωθεί η έκδοση της σχετικής απόφαση του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος και να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.