1.005 θεσεις απο τον ΟΑΕΔ

Χίλιες πέντε (1.005) θέσεις εργασίας προσφέρει, μέσω ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων, αυτήν την εβδομάδα ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Όσοι αναζητήσουν θέσεις εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ πρέπει να γνωρίζουν πως: οι προσφερόμενες θέσεις απαιτούν ορισμένα επιπρόσθετα προσόντα, τα οποία ενδέχεται να μην περιλαμβάνονται στις λίστες του Οργανισμού. Για το λόγο αυτό, σι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες από τα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις που προσφέρουν οι επιχειρήσεις μέσω του Οργανισμού θα πρέπει να είναι κάτοχοι της κάρτας του ΟΑΕΔ- για το προβλεπόμενο διάστημα που απαιτείται- ανάλογα με την ηλικία τους.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Ηλικία: Στη στήλη αυτά αναφέρονται τα όρια τα οποία έχουν θέσει οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για την ηλικία την οποία επιθυμούν να έχουν το άτομα τα οποία θα καλύψουν τις προσφερόμενες θέσεις τους.

2. Φύλο: Στη στήλη αυτή, αναφέρεται με τους αριθμούς 1, 2 και 3 (άνδρες, γυναίκες και ανεξαρτήτως φύλου, αντίστοιχα), το φύλο στο οποίο απευθύνονται οι προσφερόμενες θέσεις του ΟΑΕΔ.

3. Περιγραφή επαγγέλματος: Σε αυτή τη στήλη περιγράφονται επιγραμματικά η προσφερόμενη θέση και τι ειδικότητα με την οποία ζητά η επιχείρηση η οποία έχει απευθυνθεί στον ΟΑΕΔ, να την καλύψει.

4. Εκπαίδευση: Στη στήλη αυτή αναφέρεται το επίπεδο της εκπαίδευσης το οποίο θα πρέπει – τουλάχιστον – να έχει καλύψει ο ενδιαφερόμενος, για να έχει το δικαίωμα να καταθέσει σχετική υποψηφιότητα πρόσληψης.

5. Α/Α: Οι αριθμοί δίπλα από τις προσφερόμενες θέσεις αντιπροσωπεύουν τους κωδικούς με τους οποίους μπορούν σι ενδιαφερόμενοι να τις αναζητήσουν στα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

6. Θέσεις: Στη συγκεκριμένη στήλη, αναφέρεται ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων ανά ειδικότητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.