Ζω τον γαμο: Ο πληρης οδηγος για τον γαμο και τη βαπτιση μολις κυκλοφορησε

Με ανανεωμένη εμφάνιση και προτάσεις για όλες τις νέες τάσεις της μόδας

Πλήρως ανανεωμένο, συμφώνως με τις επιταγές της άνοιξης, κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της περιοδικής έκδοσης «Ζω τον γάμο» από την εταιρία 2Κ Project.
 
Ανανεωμένο ως προς το σχήμα και τον τύπο του χαρτιού, που αναδεικνύει με τον πλέον εντελή τρόπο τα εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα 15 γάμων και 6 βαφτίσεων. Ανανεωμένο ως προς την εμφάνιση,  σταθερό όμως ως προς το περιεχόμενο με την καταγραφή κάθε λεπτομέρειας που είναι απαραίτητη για όσους «τολμηρούς» σκοπεύουν να έλθουν εις γάμου κοινωνίαν το επόμενο διάστημα.
 

Από τα πρώτα βήματα προς το «μέγα μυστήριο» μέχρι τα απαραίτητα δικαιολογητικά και από τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα νυφικά και τα γαμπριάτικα κουστούμια μέχρι τον στολισμό και τα προσκλητήρια, το «Ζω τον γάμο» αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο οδηγό για έναν γάμο εφάμιλλο των ονείρων κάθε ζευγαριού.
 

Δεκαπέντε συνολικά γάμοι φιλοξενούνται στο 69ο τεύχος του «Ζω», γάμοι που ξεχώρισαν για την καλαισθησία τους, όπως καταμαρτυρούν άλλωστε και τα ενσταντανέ ευτυχίας και έρωτα που αποτυπώνονται στις σελίδες του τεύχους από τους: Αχιλλέα & Sharon, Ονούρ & Σεχέρ, Νικόλαο & Χαρίκλεια με την μικρή Ευαγγελία, Δημήτρη & Σουζάνα με την μικρή Χριστίνα, Χαράλαμπο & Βάσω, Γιώργο & Αγγελική, Χρήστο & Παμφίλη, Βαγγέλη & Πωλίνα, Ματθαίο & Παρασκευή, Στέλιο & Νατάσα, Μάρκο & Εύη, Κωνσταντίνο & Μαρία, Αλέξανδρο & Αντιγόνη με την μικρή Πένυ, Λευτέρη & Δέσποινα, Αθανάσιο & Κατερίνα.
 

Καίτοι «παραπλανητικός» ο τίτλος «Ζω τον γάμο», το τεύχος φιλοξενεί στις σελίδες του και 6 βαφτίσεις. Για τους μικρούς συμπολίτες μας που μας χαρίζουν τα ωραιότερα χαμόγελά τους, «πνιγμένοι» στις αγκαλιές συγγενών.  Διόλου τυχαία αφού ήταν και είναι οι πρωταγωνιστές όχι μονάχα της βάπτισης αλλά και του μέλλοντος, όπως σηματοδοτεί το μυστήριο. Ναι, η Μαρία-Λουκία, ο Αλέξανδρος, η Κωνσταντίνα και η Μάρθα, ο Δήμος, η Μαρία, ο Σάββας, όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου, είναι το μέλλον και τους αξίζει το καλύτερο.
Στις σελίδες του «Ζω τον γάμο» μπορεί κανείς τέλος να βρει τους καλύτερους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο. Επιχειρηματίες που καταφέρνουν να κάνουν κάθε όνειρο γύρω από τον γάμο και την βάπτιση πραγματικότητα.
 
Το «Ζω τον γάμο» διανέμεται δωρεάν με τον Παρατηρητή της Θράκης. Αναζητείστε το στα περίπτερα!
 
Για το 69ο τεύχος του «Ζω» εργάστηκαν οι: Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη, Νατάσσα Βαφειάδου, Σοφία Παιδαράκη, Θανάσης Βαφειάδης, Ελένη Καλτσίδου, Ιωάννα Μανώλη. 

Από το editorial της έκδοσης 

«Η ελπίδα είναι ένα πράγμα με φτερά»
 

ΕΛΠΙΔΑ

Της Emily Dickinson
 Είναι η ελπίδα ένα πράγμα με φτερά
 που κουρνιάζει στην ψυχή μου
 και δίχως λέξεις τραγουδάει τον σκοπό
 χωρίς ποτέ να σταματάει.
 Και πιο γλυκά
 Ακούγεται στην θύελλα
 Επαίσχυντη πρέπει να είναι η καταιγίδα
 που μπορεί να ταράξει το μικρό πουλί,
 που κράτησε τόσους πολλούς ζεστούς.
 Το έχω ακούσει στην πιο παγωμένη γη,
 Και στην πιο παράξενη θάλασσα
 Ωστόσο ποτέ, ούτε στην έσχατη ανάγκη,
δεν ζήτησε ούτε ψίχουλο, από μένα

 

HOPE

Hope is the thing with feathers—
 
That perches in the soul—
 
And sings the tune without the words—
 
And never stops—at all—
 
And sweetest—in the Gale—is heard—
 
And sore must be the storm—
 
That could abash the little Bird
 
That kept so many warm—
 
I've heard it in the chillest land—
 
And on the strangest Sea—
 
Yet, never, in Extremity,
 
It asked a crumb—of Me.*

 
«Η ελπίδα είναι ένα πράγμα φτερά» γράφει η έξοχη Emily Dickinson. Η ελπίδα που υπάρχει απλώς και δεν ζητά ποτέ τίποτα. Ούτε ένα ψίχουλο. Ελπίδα ως αυτή που οδήγησε τα δεκαέξι ζευγάρια του φετινού ΖΩ τον γάμο στην απόφαση για συνοδοιπορία στα καλά και τα κακά της ζωής
 
αλλά και η ελπίδα που γόνιμο και ευεπίφορο είναι να συνοδεύει  όλους εμάς τους υπόλοιπους που σε καιρούς  απόλυτης ρευστότητας ό,τι μας απομένει είναι η προσδοκία και ο αγώνας για Ανάσταση της χώρας  και της ζωής μας, στην πράξη…
 

Χρόνια Πολλά,
Καλή Ανάσταση

 
*Το ποίημα και η  μετάφρασή του αντλήθηκαν από το blog: eikonakailogos.blogspot.gr. Το ποίημα ''Hope is the thing with feathers'' της μεγάλης αμερικανίδας ποιήτριας του 19ου αιώνα Emily Dickinson, που αναδεικνύει μοναδικά τη σχέση του ανθρώπου με τον έρωτα και τον θάνατο, μελοποίησε σε  παγκόσμιο επίπεδο για πρώτη φορά  η μουσικός Λένα Πλάτωνος. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.