Ζητουνται 2 ναυαγοσωστες για την παραλια Αρωγης

Θα προταχθούν οι υποψήφιοι που είναι μόνιμοι κάτοικοι Κομοτηνής

Στην πρόσληψη 2 ναυαγοσωστών µε συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών, για την ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών του θα προχωρήσει ο δήμος Κομοτηνής. Με σχετική πρόσκληση αναφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του δήμου έως και την προσεχή Δευτέρα, 16 Μαΐου 2015.

Τα κύρια προσόντα που απαιτούνται από τους υποψήφιους

Τα κύρια προσόντα, που απαιτείται να κατέχουν οι υποψήφιοι για την πλήρωση των 2 θέσεων ναυαγοσωστών είναι:
 
Α) Κύρια προσόντα ΠΕ Ναυαγοσωστών
α) Πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού οποιασδήποτε ειδικότητας ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
β) Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.
Β) Κύρια Προσόντα ΔΕ Ναυαγοσωστών (Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους µε τα ανωτέρω προσόντα)
α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.
β) Άδεια ναυαγοσώστη, εκδιδόμενη από Λιμενική Αρχή.

Τα γενικά προσόντα

Τα γενικά προσόντα που πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι είναι τα εξής:
1. Να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν
3. Να µην έχουν κώλυμα λόγω καταδίκης, υποδικίας, δικαστικής συμπαράστασης κ.λπ.

Το κριτήριο εντοπιότητας

Επιπροσθέτως, στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που εξέδωσε ο δήμος, περιλαμβάνεται και το κριτήριο της εντοπιότητας. Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ των υποψήφιων για τις δύο θέσεις ναυαγοσωστών, θα προταχθούν εκείνοι που είναι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Κομοτηνής.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι

Τέλος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που οφείλουν να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους είναι τα εξής:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πιστοποιητικό γέννησης για τους άγαµους
3. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού
4. Ισχύουσα άδεια Ναυαγοσώστη που εκδίδεται από Λιμενική Αρχή
 5. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν καταδικαστεί ή δεν είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή δεν έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων
6. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή σε νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ.1 του Ν.2190/1994 µε την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί πρέπει να δηλώσουν την υπηρεσία, στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπηρεσία, στα τηλέφωνα 2531352443 και 2531352470.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.