Ζητουν νοσηλεια για τον 28χρονο με εγκεφαλικο

Βρίσκεται κατάκοιτος, έχει γίνει υπέρβαρος και πλέον η μητέρα του αδυνατεί να τον φροντίσει κατάλληλα

Τη βοήθεια των δομών ζητούν ο 28χρονος Ιμπράμ Χασάν και η μητέρα του Χουσείν Ογλού Φατμέ, μιας και αυτός βρίσκεται κατάκοιτος και σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού όντας υπέρβαρος, η μητέρα του δεν μπορεί πλέον να τον φροντίσει. 

Αυτή τη στιγμή και οι δύο διαμένουν στον Ήφαιστο, σε ένα σπίτι στην οδό Αρχαίας Δικαίας, με αυτόν να βρίσκεται μονίμως κάτω από κουβέρτες, συνδεδεμένος με μηχανήματα που τον βοηθούν να αναπνεύσει. 

Όπως δηλώνει η μητέρα του, ο ίδιος έπαθε εγκεφαλικό στην Αθήνα, όμως τώρα πρέπει να τον φροντίζει μόνη της, και πλέον δεν μπορεί να τον σηκώσει ώστε να τον καθαρίσει με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να έχει πληγές λόγω της κατάκλισης.

Για αυτό και απευθύνθηκε στην εφημερίδα μας, ζητώντας βοήθεια ώστε τόσο η ίδια όσο και το παιδί της να έχουν την μέριμνα που πιστεύει πως πρέπει να έχουν, με την μητέρα να πιστεύει πως θα πρέπει το παιδί να φιλοξενηθεί σε νοσοκομείο ή ίδρυμα μαζί με αυτή ώστε να του παρασχεθεί η απαραίτητη φροντίδα.

Σε ερώτηση της εφημερίδας μας τόνισε πως δεν έχει απευθυνθεί μέχρι τώρα κάπου, μην γνωρίζοντας που πρέπει να καταφύγει, για αυτό και απεγνωσμένη επέλεξε να το κάνει μέσω του τύπου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.