Ζητουν αμεση λυση με το γηπεδικο προβλημα οι ανθρωποι της Αναγεννησης Παγουριων

Μεμέτ Μεμέτ: «Υπάρχει το σχέδιο για το γήπεδο και χρειάζεται να ξεκινήσουν τα έργα»

Η Αναγέννηση Παγουρίων έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να ξαναμπεί δυναμικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της ΕΠΣ Θράκης, έχοντας φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο που χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και καλές εμφανίσεις.
 
Οι άνθρωποι της ομάδας, που αφιερώνουν πολύ χρόνο για να τη διατηρούν ζωντανή και μαζί με αυτήν το χωριό στο προσκήνιο καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια καθημερινά, καθώς δεν υπάρχει καμία άλλη βοήθεια στους ερασιτεχνικούς συλλόγους.
 
Ένα χρόνιο παράπονο και πρόβλημα για τους ανθρώπους των Παγουρίων αποτελεί το γηπεδικό. Τα Παγούρια είναι από τους λίγους οικισμούς που δεν έχουν δικό τους γήπεδο και αναγκάζονται να αγωνίζονται σε άλλα γειτονικά χωριά, όπως το Σιδηροχώρι, το Μεσοχώρι και τώρα στους Υφαντές. 

Μεμέτ Μεμέτ «Νιώθουμε πως δεν μας υπολογίζουν» 

Ο προπονητής της Αναγέννησης κ. Μεμέτ Μεμέτ μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα ως προς το γηπεδικό, επιθυμώντας να δοθεί σύντομα μία λύση προκειμένου να καταστήσουν την λειτουργία της ομάδας βιώσιμη. « Τα Παγούρια από τα λίγα χωριά του Δήμου Κομοτηνής που δεν έχει γήπεδο και παρότι η ομάδα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια νιώθουμε πως δεν μας υπολογίζουν» ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Αναγέννησης Παγουρίων εξηγώντας πως  εδώ και 10 χρόνια, από τη στιγμή που συστάθηκε εκ νέου η ομάδα δεν έχει δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα και παρότι απευθύνθηκαν σε όλους τους αρμόδιους φορείς δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τίποτα άλλο εκτός από υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν. 

«Υπάρχει ο χώρος αλλά μένει αναξιοποίητος» 

Ο κ. Μεμέτ αποκάλυψε μάλιστα πως υπάρχει χώρος που έχει χαρακτηριστεί ως ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες. «Έχει γίνει μελέτη σε έναν χώρο, που έχει χαρακτηριστεί γήπεδο κατόπιν εργασιών με δικά μας έξοδα και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι βάσεις για να ξεκινήσουν τα έργα» ανέφερε ο κ. Μεμέτ  και συμπλήρωσε πως τα σχέδια υπάρχουν από τότε που τα Παγούρια άνηκαν στο Δήμο Σιδηροχωρίου αλλά μετά από εκεί ποτέ δεν έχει γίνει το επόμενο βήμα για την υλοποίηση του έργου. 

«Ματώνουμε για να κρατήσουμε την ομάδα του χωριού ζωντανή» 

Ο κ. Μεμέτ και τα μέλη της Διοίκηση της Αναγέννησης Παγουρίων υπογράμμισαν πως προσπαθούν με πολλές θυσίες να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή και μαζί με αυτή να κρατήσουν στο χωριό τη νεολαία της περιοχής. «Μέχρι πότε όμως να αντέξουμε» αναρωτήθηκε ο κ. Μεμέτ και τόνισε πως  αφιερώνουν πολύ χρόνο από τις οικογένειες τους και αναγκάζονται να χάνουν και άλλο χρόνο,  πηγαίνοντας σε γήπεδα άλλων χωριών.
 
Μάλιστα με δεδομένο πως σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και όλοι οι υποψήφιοι που επισκέπτονται τα Παγούρια υπόσχονται πως θα γίνει άμεσα το γήπεδο. «Ευχή όλων στο χωριό είναι να μην περιοριστούν μόνο στα λόγια και τις δεσμεύσεις αλλά να γίνει πράξη γιατί το έχουμε ανάγκη» υπογράμμισε ο προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Παγουρίων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.