Ζευγαρι απο την Κομοτηνη επιτεθηκε σε υπαλληλους της ΔΕΗ
Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, ένας 65χρονος ημεδαπός και η 62χρονη σύζυγός του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, απρόκλητης σωματικής βλάβης, διατάραξης οικιακής ειρήνης, απειλής και εξύβρισης.
Ειδικότερα οι δύο ημεδαποί μετέβησαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ Κομοτηνής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διακοπή της σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία τους, που βρίσκεται σε χωριό της Ροδόπης. Αφού διευκρινίστηκαν οι λόγοι διακοπής από την αρμόδια υπάλληλο, ο 65χρονος την χτύπησε απρόκλητα στο πρόσωπο, εξυβρίζοντας και απειλώντας την. Ακολούθως προκάλεσε φθορά στην οθόνη του υπολογιστή της, ενώ η 62χρονη σύζυγός του απείλησε έναν υπάλληλο του καταστήματος.
Κατόπιν σχετικής καταγγελίας του περιστατικού, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προσέτρεξαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δράστες.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
