Zanadu… Feel The Passion

Ένας πολύ όμορφος και ζεστός χώρος ξεκίνησε τη λειτουργία του το Σάββατο 29 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με προτάσεις που ολοκληρώνουν με κάθε λεπτομέρεια μια εντυπωσιακή γυναικεία εμφάνιση με έμφαση στην ποιότητα και την πρωτοτυπία. Πρόκειται για το concept Zanadu…feel the passion με υπεύθυνο ένα νέο παιδί, τον Κωνσταντίνο Σεργκενλίδη.

Προτάσεις μοναδικές για αλυσίδες, δαχτυλίδια, τσάντες, παπούτσια, για ό,τι έχει σχέση με το γυναικείο αξεσουάρ, για όσες αγαπούν τις μοναδικές, χαριτωμένες πινελιές στην εμφάνισή τους.

Μέσα στο γκρίζο της πόλης, τα αξεσουάρ του concept Zanadu…feel the passion ξεχωρίζουν για τα απίθανα χρώματά τους και την πρωτοτυπία τους. Ένα κατάστημα που διαφέρει στην προσέγγισή του και δεν φοβάται να το δείξει, και που ανεβάζει το μοντέρνο και νεανικό σε άλλα επίπεδα.

Συγκεκριμένα το concept Zanadu…feel the passion ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στα τέλη του 2001, με την ίδρυση του πρώτου πιλοτικού καταστήματος με αξεσουάρ μόδας, στη Ν. Ιωνία, Λ. Ηρακλείου 289. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια λειτουργίας, το concept Zanadu κατόρθωσε να εδραιωθεί στην ευρύτερη αθηναϊκή αγορά και να δημιουργήσει ένα ισχυρό brand name, αποκτώντας πιστούς πελάτες.

Η εταιρία Zanadu προχώρησε στο πρώτο της Franchise τον Μάρτιο του 2009, στον Ν. Ροδόπης, στην Κομοτηνή – Πλατεία Ειρήνης 12. Θερμότατη ήταν η υποδοχή του νέου καταστήματος Zanadu από τον κόσμο της Κομοτηνής. Έτσι το Σάββατο 29 Μαρτίου έγινε το opening του καταστήματος, στο οποίο ο πελάτης μπορεί να βρει ό,τι έχει σχέση με τη γυναίκα και μάλιστα με την τελευταία λέξη της μόδας εφόσον οι εναλλαγές των προτάσεων γίνονται σχεδόν κάθε μήνα.

Γυναικεία αξεσουάρ, είδη δώρων, δαχτυλίδια, κολιέ, καπέλα, τσάντες αλλά και καλοκαιρινά αξεσουάρ για τη γυναίκα σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές εντυπωσιάζουν τον πελάτη.


Η επίσκεψη σε ένα κατάστημα Zanadu accessories είναι μια δυνατή εμπειρία shopping. Το ανανεωμένο design, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και η προσήλωση στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, κάνουν τα ZANADU να ξεχωρίζουν!!!

Η εταιρία Zanadu αυτή τη στιγμή είναι η πιο αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των αξεσουάρ. Αισθητή είναι η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό τόσο ως προς το είδος όσο και την ποιότητα, καθώς τα καταστήματα Zanadu είναι κάτι σαν «μπουτίκ» των αξεσουάρ μόδας.

«Στους πελάτες μας παρέχουμε μοναδικές προτάσεις σε αξεσουάρ μόδας ειδικά σχεδιασμένα για την εταιρία Zanadu accessories από κοσμήματα, τσάντες, παπούτσια, καπέλα, ρολόγια, ζώνες, εσάρπες κ.λ.π. σε μοντέρνα υφάσματα, σχέδια και χρώματα που έχουν προσεκτικά επιλεγεί απ’ όλο τον κόσμο, με την καλύτερη πάντα σχέση price to value», τονίζει ο υπεύθυνος του καταστήματος στην Κομοτηνή Κωνσταντίνος Σεργκενλίδης.

Η φιλοσοφία της ZANADU περικλείεται στον ιδανικό συνδυασμό μίας πλήρους γκάμας προϊόντων, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε προσιτή τιμή, με στόχο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονης γυναίκας, για μία ξεχωριστή, μοντέρνα αλλά και κομψή εμφάνιση που θα αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο το προσωπικό της στυλ. Φυσικά, δεν λείπει η προσεγμένη συλλογή σε ανδρικά και παιδικά αξεσουάρ μόδας. Όλα αυτά, σε ένα περιβάλλον, προσεγμένο, ευχάριστο, φιλικό και μοντέρνο, πλήρως εναρμονισμένο με την φιλοσοφία του concept ZANADU έτσι ώστε δικαιωματικά, πλέον, τα καταστήματα ZANADU να αποτελούν τον παράδεισο των αξεσουάρ!


Και βέβαια το κατάστημα της Κομοτηνής αξίζει να το επισκεφτείτε… Θα σας καταπλήξει η εξυπηρέτηση, το φιλικό και πολύχρωμο περιβάλλον…

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.