Υποβιβαστηκε και μαθηματικα το Σιδηροχωρι μετα την ηττα απο το Νεστο

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου - Νέστος Χρυσούπολης 0-2

Την Κυριακή 25/2 αντιμετώπισε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου τον Νέστο Χρυσούπολης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Γ΄εθνικής.
Στις εξέδρες του ΔΑΚ Κομοτηνής βρέθηκαν περίπου 80 φίλαθλοι και των δύο ομάδων οι οποίοι παρακολούθησαν έναν αγώνα στον οποίο υπερείχαν οι φιλοξενούμενοι και πήραν την νίκη με 0-2 χωρίς να χρειαστεί να πιάσουν υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Η ήττα αυτή σφράγισε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της Δόξας από την Γ' εθνική και το μόνο που μένει στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια είναι να μάθει την τελική της θέση.
Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα του Σιδηροχωρίου ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε στιγμή να πείσει ότι θα πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο τον έλεγχο της μπάλας είχαν κυρίως οι φιλοξενούμενοι χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί.
Παρ' ολ' αυτά πέτυχαν ένα γκολ στο 27' όταν ο Φεράρι σούταρε από δεξιά και ο Συνοδινός δεν μπόρεσε να μπλοκάρει με αποτέλεσμα ο επερχόμενος Κρολ να προλάβει τους αμυντικούς της  Δόξας και να γράψει το 0-1 προ κενής εστίας.
Από την άλλη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου περιορίστηκε σε ρόλο αμυνόμενου και χωρίς έμπνευση στις όποιες επιθετικές ενέργειες με αποτέλεσμα να μην πατήσει περιοχή και να επιχειρεί να απειλήσει με μακρινά σουτ τα οποία δεν ανησύχησαν τον Αθανασίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν παρόμοια με τον Νέστο να κυριαρχεί και την Δόξα να μην μπορεί να πραγματοποιήσει οργανωμένες επιθέσεις.
Στο 58' λοιπόν ήρθε και το 0-2 όταν ο Κρολ έδωσε την μπάλα στον Φεράρι αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά τον Συνοδινό.
Ούτε μετά το 0-2 άλλαξε η εικόνα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι μάλιστα έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ με τον Κοβάτση στο 77' και το 80'.
 Τέλος να σημειώσουμε ότι στο 60' αποβλήθηκε ο προπονητής της Δόξας κ. Στοϊνοβιτς λόγω διαμαρτυριών στο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γεωργιτσόπουλο.

Το ρολόι της αναμέτρησης:
7' Σουτ του Ανυφαντάκη λίγο έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
27' ΓΚΟΛ Σουτ του Φεράρι από τα δεξιά δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ο Συνοδινός και στην επαναφορά ο Κρολ πρόλαβε τους αμυντικούς της Δόξας και σκόραρε για το 0-1
37' Χλιαρό σουτ του Αρέτα με το εξωτερικό μάζεψε εύκολα ο Συνοδινός
40' Σέντρα σουτ του Κόσιη κατέληξε στην αγκαλιά του Αθανασίου
47' Ο Αρέτας έκανε την κούρσα από αριστερά μπήκε στην περιοχή της Δόξας αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα και η μπάλα πέρασε κόρνερ
58' ΓΚΟΛ Ο Φεράρι μπήκε στην περιοχή από δεξιά μετά από πάσα του Κρολ και πλάσαρε όμορφα τον Συνοδινό για το 0-2
77' Σουτ του Κοβάτση μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ
80' Τρομερή κούρσα το Κοβάτση που δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά απέναντι από τον Συνοδινό
 
Oι συνθέσεις των ομάδων:
 Δόξα ΝέουΣιδηροχωρίου: Συνοδινός,  Χατζήπαππα, Παρασκευόπουλος, Μίλλερ,Λεφής,Γάιδας(88' Ξενοδοχίδης), Στοϊνοβιτς, Ανυφαντάκης,Μαυράκης(66' Μουρατίδης),Κόσιης(56' Πανουργιάς),Κούτρας
 
Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μπατάνης,Φραγκούλης,Έντουαρντ, Ναουμίδης,Λαδάκης, Φεράρι,Κρολ(80' Παπαδόπουλος),Κοβάτσης(88' Βέρα),Γκουτσίδης,Αρέτας(67' Τσάκωνας)

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:
Ορφέας Ξάνθης-Άρης Αβάτου 1-0
Καβάλα-Αετός Ορφανού 1-2
Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής-Απόλλων Παραλιμνίου 0-2
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Νέστος Χρυσούπολης 0-2
Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-ΑΕ Διδυμότειχου 1-2
Ελπίδα Σκουτάρεως-Δόξα Προσκυνητών 0-0

Η Βαθμολογία
1. Απόλλων Παραλιμνίου 42
2. Αετός Ορφανού 36
3. Ελπίδα Σκουτάρεως 35
4. ΑΟ Καβάλα 33
5. Νέστος Χρυσούπολης 27
6. Ορφέας Ξάνθης 25
7.  Άρης Αβάτου 25
8. ΑΕ Διδυμοτείχου 21
9. Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 21
10. Δόξα Προσκυνητών 16
11. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 10
12. Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής 9

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.