Υποψηφια τοπικα συμβουλια σε πεντε οικισμους

Ισάξια σημασία με αυτήν τής κοινωνικοπολιτικής δομής που παρουσιάζει, ως αστικό κέντρο η Κομοτηνή, δίνει η «Νέα Πορεία» και η σημερινή Δημοτική Αρχή και στη δομή και στην ανάπτυξη και των επί μέρους αγροτικών οικισμών που ανήκουν στον Δήμο.

Όπως έχει δηλώσει ο επικεφαλής της «Νέας Πορείας» Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Τάσος Βαβατσικλής, οι αγροτικοί οικισμοί αποτελούν κεντρικό στρατηγικό στόχο στη σχεδίαση και στην υλοποίηση του αναπτυξιακού Δημοτικού προγράμματος που ενδιαφέρει άμεσα και τους συνδημότες και του έσχατου αγροτικού οικισμού.

Η διασφάλιση ικανοποιητικού επιπέδου ποιότητας ζωής και οι ίσες ευκαιρίες για όλους τους δημότες πρέπει να συνεχίσουν να αποτελούν κατακτητικό δικαίωμα και των κατοίκων των αγροτικών οικισμών, με βασικό στοιχείο την ενεργό συμμετοχή τους στα Όργανα λήψης των αποφάσεων.


Παράλληλα, απαραβίαστη αξία έχουν η διατήρηση και η ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας των κατοίκων των οικισμών και, κυρίως, όλα τα στοιχεία που αφορούν στα ήθη και έθιμά τους, στις παραδόσεις τους, και στην πατρογονική κοινωνική κληρονομιά τους.

Το εφαλτήριο προς όλες αυτές τις επιδιώξεις αποτελούν τα Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Διαμερισμάτων που από την ισομερή αντιμετώπιση των επί μέρους τοπικών προβλημάτων οδηγούν και στην άρση της απομόνωσης, όπου αυτή ενδέχεται να παρουσιαστεί.

Ο επί κεφαλής της «Νέας Πορείας» κ. Τάσος Βαβατσικλής ανακοίνωσε τις ακόλουθες πρώτες υποψηφιότητες συνδημοτών για την εκλογή τους στα επί μέρους Τοπικά Συμβούλια των Δημοτικών Διαμερισμάτων.

Πρόκειται για στελέχη τοπικών αγροτικών κοινωνιών προβεβλημένα, ως προς την αγωνιστική διάθεση συμμετοχής στην προάσπιση των συμφερόντων των οικισμών τους.

Τοπικό Συμβούλιο Ανθοχωρίου

Α/Α Ονοματεπώνυμο Επάγγελμα

01. Αγγελίδου Ζωή Οικοκυρά

02. Δούκα – Λυγκόζη Βαΐτσα Οικοκυρά

03. Μωραΐτης Τριαντάφυλλος Επαγγελματίας

04. Παπαδόπουλος Αντώνιος Γεωλόγος

Τοπικό Συμβούλιο Ιτέας

Α/Α Ονοματεπώνυμο Επάγγελμα

01. Μεμέτ Ογλού Ρετζέπ Επαγγελματίας

02. Σαλήχ Σεμά Οικοκυρά

03. Σερήφ Σερήφ Αγρότης

Τοπικό Συμβούλιο Κηκιδίου

Α/Α Ονοματεπώνυμο Επάγγελμα

01. Αλή Οζλέμ Οικοκυρά

02. Καρά Αμέτ Ογλού Μεμέτ Συνταξιούχος Αγρότης

03. Μεμέτ Μεμέτ Αγρότης

04. Μισιρλή Μεμέτ Μουσταφά Αγρότης

Τοπικό Συμβούλιο Σιδηράδων

Α/Α Ονοματεπώνυμο Επάγγελμα

01. Μεχμέτ Ναήμ Ιδιωτικός Υπάλληλος

02. Μουσταφά Χαλήλ Καφεπώλης

03. Σεπετζή Αμέτ Γκιουλσούμ Αγρότισσα

04. Σοφτά Ρουκιέ Αγρότισσα

Τοπικό Συμβούλιο Στυλαρίου

Α/Α Ονοματεπώνυμο Επάγγελμα

01. Ιμπραήμ Μουσταφά Αγρότης

02. Σαλή Ογλού Σαδιέ Οικοκυρά

03. Χασάν Χασάν Επαγγελματίας

04. Χασάν Χουσε Τεχνικός Καπνού

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.