Υπο εποπτεια η τηρηση των μετρων προφυλαξης στον Δημο Κομοτηνης

Στη λειτουργία των υπηρεσιών του, υπό καθεστώς κορωνοϊού

Η έλευση του κορωνοϊού στις ζωές μας μετέβαλε την καθημερινότητα όλων καθώς και τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών, επιχειρήσεων και καταστημάτων, εδώ και καιρό.

Ήδη από τον Φλεβάρη υπό «ειδικό καθεστώς», κλήθηκαν να λειτουργήσουν και οι δημόσιες υπηρεσίες μεταξύ αυτών και οι υπηρεσίες οι οποίες λειτουργούν εντός του Δήμου Κομοτηνής.

Τα μέτρα που αποφασίστηκαν και ελήφθησαν στο πλαίσιο της πρόληψης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού όσον αφορά την εξυπηρέτηση των πολιτών από τα αρμόδια τμήματα των Υπηρεσιών του Δήμου συνεχίζουν να βρίσκονται σε ισχύ, αποτελώντας πλέον αναγκαία πραγματικότητα.

Όπως κατέγραψε ο φακός του «ΠτΘ», το πρωί της Δευτέρας, η εξυπηρέτηση των πολιτών συνεχίζεται κανονικά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας και μάλιστα υπό «εποπτεία» με τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου να βρίσκεται στην είσοδο του δημαρχιακού κτιρίου, ούτως ώστε να καθοδηγεί τους πολίτες για την υπηρεσία που αναζητούν, επιτρέποντας την είσοδο συγκεκριμένου αριθμού πολιτών ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, επιβλέποντας την πιστή τήρηση όλων των εν ισχύ μέτρων.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.