«Υπαρχει τροπος να βελτιωσουμε το τρεξιμο μας;»

Ημερίδα από τον Δρομέα Θράκης με ομιλητή τον Δ. Τζεφαλή

 
Το Σάββατο 7 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 2η Εκπαιδευτική Ημερίδα Δρομέα Θράκης, με την Αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.
 
Την Ημερίδα υποστηρίζουν οι δρομικές ομάδες-σύλλογοι: Λύκοι Κεχαγιόγλου, Rodopi Runners, Beer Runners, Σύλλογος Δρομέων Ορεστιάδος, OSB Endurance Team.
 
Κεντρικός ομιλητής την ημερίδας θα είναι ο κ. Δημήτρης Τζεφαλής ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Υπάρχει τρόπος να βελτιώσουμε το τρέξιμο μας;Μικρές συμβουλές για να τρέχουμε πιο εύκολα και σωστά».
 
Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί η ορθή τεχνική τρεξίματος στις μεγάλες αποστάσεις, σύμφωνα με τις νεότερες έρευνες, και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις μας, λιγοστεύοντας παράλληλα της πιθανότητες τραυματισμών μας και θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των παρευρισκομένων.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτρης Τζεφαλής είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος του Α.Π.Θ., υποψήφιος MSc, προπονητής δρόμων αντοχής του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Δράμας (Σ.Κ.Α.Δ.) και της ομάδας OSB Endurance Team. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “Φέρνοντας κοντά τις μεγάλες αποστάσεις” που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2018 από τις εκδόσεις Sportbook. 

Info

Προεγγραφές: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdzuWnH4q5MfM8so…/viewform…
Μετά την Ημερίδα θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής,

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.