Υλικοτεχνικο εξοπλισμο στην ΕΛΑΣ δωρισε η αντιπεριφερεια Ροδοπης

Ν. Τσαλικίδης: «Ο κορωνοϊος μπορεί να μας περιορίσει, δεν μπορεί όμως να μας σταματήσει να ενισχύουμε τις προσπάθειες όσων φυλάσσουν τα σύνορα μας»

Υλικοτεχνικό εξοπλισμό προσέφερε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφερειά μας η Αντιπεριφέρεια Ροδόπης. Όπως επεσήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης «οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών μας θέτουν αντιμέτωπους με πολλαπλά μέτωπα. Ο κορωνοϊός μπορεί να μας περιορίσει, δεν μπορεί όμως να μας σταματήσει μπροστά στο καθήκον μας να ενισχύουμε τις προσπάθειες των Ανθρώπων που φυλάσσουν τα σύνορα μας».

Γι΄ αυτό και μετά από σχετικό αίτημα του γενικού περιφερειακού αστυνομικού Διευθυντή ΕΛΑΣ ΑΜΘ κ. Πασχάλη Συριτούδη -τηρώντας βέβαια πάντα τις αναγκαίες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας- ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης συνοδεία του αστυνομικού διευθυντή κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη και του υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Ροδόπης κ. Δημήτρη Παπαλεξίου, παρέδωσαν υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο ΕΑΣ «Μέγας Αλέξανδρος» για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

«Πρόκειται για μια συμβολική κίνηση υπέρ των σωμάτων ασφαλείας προκειμένου να εκφράσουμε την απεριόριστη εκτίμηση μας και μεταφέροντας τις θερμές ευχαριστίες μας για το υψηλό ηθικό και εθνικό φρόνημα που επιδεικνύουν στα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης με την Τουρκία» επεσήμανε ο κ. Τσαλικίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.