«Ξορκισε» τον κακο του Δαιμονα ο Πανθρακικος

Ελπίς Σαπών – Πανθρακικός 0-1

Με ένα γκολ του Ρουμπιέ στο 63΄ ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ήταν αυτή που σημείωσε το μοναδικό τέρμα απέναντι ίσως στην πιο καλά αμυντικά δομημένη ομάδα της Ροδόπης και έκανε ένα μικρό βήμα παραμονής αν και όλα είναι ρευστά ακόμα, καθώς στις 11 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς.

Πώς αγωνίστηκαν οι 2 ομάδες:

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος παρέταξε την ομάδα του με τον Νταφόπουλο κάτω από την εστία, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Γιαννακόπουλος, Πασσά, Λειβαδιώτη και Μπαμπούρη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Φούντας, Χαϊνάκης, Τριαντόπουλος έχοντας δεξιά τον Κουτζή, αριστερά τον Ζήνωνος και στην κορυφή τον Μπόζη. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Κουδούνης, Εμρέ και Μανουσάκης

Ο Νίκος Μπαχαρίδης επέλεξε στο βασικό σχήμα τον Μπόσκο, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Νάνο, Ζαγγουλο, Ζήκο, Κυριαλάνη, στα χαφ τους Τοπάλι, Κονόμι, έχοντας δεξιά τον Παπαδόπουλο, αριστερά τον Ρομπέρ, «δεκάρι» τον Τσιανάκα και στην κορυφή της επίθεσης τον Ρουμπιέ. Αγωνίστηκαν οι Παύλου (μπήκε στο 2΄ για να αντικαταστήσει τον τραυματία Νάνο), Κλεισιώτης, Μορφακίδης και Παγώνης.

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Ο Πανθρακικός μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος με κεφαλιά του Ζάγγουλου και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρομπέρ στο πρώτο δεκάλεπτο χωρίς να καταφέρουν οι «Πράσινοι» της Κομοτηνής να νικήσουν τον Νταφόπουλο, όπως έγινε και στο σουτ του Τσιανάκα στο 16΄. Η Ελπίδα απάντησε στις ευκαιρίες στο 25΄ με προβολή του Τριαντόπουλου και με σέντρα σουτ του Μπαμπούρη στο 28΄, τα οποία είχαν την ίδια κατάληξη. Στην τελευταία καλή στιγμή που πρώτου μέρους, στο 40΄ στο σουτ του Ρουμπιέ ο Νταφόπουλος ήταν στο σημείο που έπρεπε.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν να κοιτούν περισσότερο τα νότα τους με τον Πανθρακικό να λύνει τον «γόρδιο δεσμό» στο 63΄ με σουτ στην κίνηση του Ρουμπιέ μέσα από την περιοχή, που δεν μπορούσε αυτήν την φορά να αποσοβήσει ο Νταφόπουλος. Στο 78΄ ο Κουδούνης  δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπόσκο από πλεονεκτική θέση για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Το τελευταίο σφύριγμα του αλάνθαστου Κουμπαράκη βρήκε τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το παιχνίδι στο ΔΑΚ στις 11 Μαρτίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.