«Ξηλωθηκε» το χαλι απο λαμπακια στην Ερμου

Σε πολλά σημεία τα λαμπιόνια κρέμονται ή έχουν μαζευτεί, με μεγάλα κομμάτια να λείπουν από τις σειρές

Πριν από μερικά χρόνια, υποδεχτήκαμε με χαρά το φωτεινό «χαλί» που στρώθηκε στην Ερμού, το οποίο, ταίριασε με τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της εποχής που τοποθετήθηκε, αλλά και με ένα από τους ομορφότερους και γραφικότερους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Από τότε πέρασαν λίγα χρόνια, αλλά το χαλί αυτό συνέχιζε να κρατά συντροφιά όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και σε άλλες εορταστικές περιόδους της πόλης, κάνοντας πιο φωτεινές τις νύχτες μας.

Το τελευταίο διάστημα οι εορτασμοί τόσο στην πόλη μας όσο και γενικότερα είναι περιορισμένοι, κάτι που φαίνεται να επεκτείνεται και στο «χαλί» το οποίο σε πολλά σημεία είναι ξηλωμένο.

Και ενώ σε ένα δύο σημεία το πρόβλημα είναι περιορισμένο, φαίνεται το «ξήλωμα» να γίνεται όλο και μεγαλύτερο όσο προχωράμε προς το ρολόι, με ένα σημείο, να έχει περισσότερες ξηλωμένες σειρές από ό,τι εναπομείνασες.

Σε αρκετά μέρη δε ή οι σειρές με λαμπιόνια κρέμονται, ή έχουν «μαζευτεί» στα πλάγια, ώστε να μην ενοχλούν τους διερχόμενους.

Ας ελπίσουμε πως μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα το χαλί αυτό θα έχει επισκευαστεί, αλλά και θα μπορούμε να βγούμε ελεύθερα για να χαρούμε ξανά χριστουγεννιάτικες βραδιές κάτω από το φως του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.