Ξηλωθηκαν οι «πληγωμενες» καρδιες του παρκου της Κομοτηνης

Για να επανέρθουν σε πιο ανθεκτική μορφή, αλλά και με πιο «ρομαντικό» φωτισμό

Αφαιρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι τρείς καρδιές που είχαν τοποθετηθεί στο Κεντρικό Πάρκο της Κομοτηνής, στις οποίες μπορούσαν τα ζευγάρια της Κομοτηνής να κάνουν κάτι αντίστοιχο με την Pont des Arts ή αλλιώς την «Γέφυρα των Τεχνών» στο Παρίσι, στην οποία επί καθημερινής βάσεως ερωτευμένα ζευγάρια αφήνουν πάνω της χιλιάδες κλειδαριές «κλειδώνοντας» την αγάπη τους.
 
Οι καρδιές αυτές είχαν τοποθετηθεί από το 2014, και σε αυτές είχαν «κλειδωθεί» πολλά λουκέτα, με το κάθε ένα να κουβαλάει τους μικρούς ή τους μεγαλύτερους πόθους των ζευγαριών που το τοποθέτησαν, γράφοντας σε αυτά τα αρχικά των ονομάτων τους.
 

Δυστυχώς όμως αυτές οι καρδιές αποτέλεσαν αρκετά βράδια «στόχο» βανδαλισμών, με την επόμενη μέρα να τις βρίσκει λυγισμένες και πεσμένες, ενώ με τον καιρό παρόλο που επισκευαζόταν, είχαν χάσει το σχήμα τους.
 
Τελικά πριν από μερικές μέρες όσοι περνούσαν από το Πάρκο παρατηρούσαν πως οι καρδιές δεν βρίσκονταν πια εκεί.
 
Όμως θα επιστρέψουν, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Μουρτίδη, που τόνισε πως αφαιρέθηκαν γιατί η υπηρεσία θα κάνει μια γενικότερη αναμόρφωση του χώρου.
 
Έτσι και οι καρδιές θα γίνουν πιο ανθεκτικές, όπως πρέπει, αλλά και θα τοποθετηθεί ειδικός φωτισμός που θα τονίζει το σιντριβάνι που βρίσκεται πίσω τους και τις ίδιες, ώστε να είναι πιο εμφανείς όλες τις ώρες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.