Ξεστολισαν… για καλο σκοπο οι Θυγατερες της Πηνελοπης

Έδωσαν στολίδια και πήραν ευχές και χρηματική βοήθεια για το Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής

Με σύμμαχο αυτή τη φορά τον καιρό, πραγματοποίησαν οι Θυγατέρες της Πηνελόπης Chapter 423 Κομοτηνής «Νηριίδες» την αναβληθείσα δράση ξεστολίσματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους, το πρωί του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου.

Έτσι στην αρχή της Βενιζέλου έστησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, αφαιρώντας σταδιακά τα στολίδια τουκαι γεμίζοντάς το με ευχές, συγκεντρώνοντας έτσι πόρους για να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη.

Το στόλισμα του δέντρου με μπάλες το έκαναν οι ίδιες, σημείωσε η πρόεδρος του Τμήματος κ. Ελευθερία Μιχέλη –Μπότσαρη, με τους περαστικούς να αγοράζουν τις μπάλες αυτές, και στη θέση της μπάλας τοποθέτησαν μια ευχή.

«Υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο, και με τα χρήματα που θα συγκεντρώσουμε θα αγοράσουμε ένα είδος που θα μας ζητήσουν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Κομοτηνής» ανέφερε.

Άλλωστε οι δράσεις τους έχουν ένα περιεχόμενο από το οποίο προκύπτει η αλληλεγγύη τους προς τους συμπολίτες τους, στο μέτρο του δυνατού.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε απ’ έξω από όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται και από άλλους φορείς, και ο καθένας μας, στο σημείο που πιστεύει ότι μπορεί να παρέμβει δυναμικά, κάνει και τη δική του δράση» σημείωσε η κ. Μιχέλη-Μπότσαρη για να δεσμευτεί πως οι Θυγατέρες, στο σημείο που αποδεικνύουν ότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους θα είναι παρούσες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.