Ξεσηκωσαν το κοινο της Κομοτηνης τα «Χαλκινα της Γουμενισσας»

Ο κόσμος έγινε μία μεγάλη παρέα και στήθηκε ένας μεγάλος χορός στην πλατεία της Κομοτηνής

Με τον καιρό να αποτελεί σύμμαχο, καθώς δεν επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις στους διοργανωτές ολοκληρώθηκε μία ακόμα βραδιά εκδηλώσεων την Τρίτη 7 Μαΐου  στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής υπό τους ήχους των «Χάλκινων της Γουμένισσας» στο πλαίσιο των Ελευθερίων Θράκης.
 
Το κοινό «αγκάλιασε» το συγκρότημα και γρήγορα στήθηκε ένα αυτοσχέδιο γλέντι με την πλατεία να μετατρέπεται σε μία μεγάλη εξέδρα και τον κόσμο σε μία μεγάλη παρέα. Έτσι στήθηκε μεγάλος χορός υπό τους παραδοσιακούς Θρακομακεδονίτικους σκοπούς της μπάντας του Τριαντάφυλλου Ασουρτζή.
 

Ρυθμοί από κλαρίνα, τρομπέτες, τρομπόνια, ευφώνια, σαξόφωνα συνδυάστηκαν άψογα σε μια γιορτή, όπου αντήχησαν στην πλατεία Ειρήνης οι ήχοι από ένα συγκρότημα πρεσβευτή της πλούσιας ελληνικής παράδοσής μας.
 
Τα  «Χάλκινα της Γουμένισσας» έδωσαν τον ρυθμό και ο κόσμος απόλαυσε μια ξεχωριστή μουσικοχορευτική εκδήλωση, χειροκροτώντας τους φιλοξενούμενους μουσικούς για την μουσική παράσταση που ετοίμασαν.  Μία όμορφη παραδοσιακή συναυλία, η οποία ξεσήκωσε ευχάριστα την πλατεία Ειρήνης και διασκέδασε εκατοντάδες Κομοτηναίους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.