Ξεκινουν τη 1η Σεπτεμβριου οι προπονησεις στα τμηματα του ΑΣ Ακαδημια Κομοτηνης

Με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας

Λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και τηρώντας με υπευθυνότητα τα μέτρα της Πολιτείας για τη διασφάλιση της ατομικής και συλλογικής υγείας, η ΑΚΑΔΗΜΙΑ με χαρά ανακοινώνει ότι την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής και των αγωνιστικών τμημάτων πετοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Ακαδημία Κομοτηνής, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

Στην τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων παγκορασίδων και κορασίδων συνεχίζει η έμπειρη προπονήτρια κ. Κλαίρη Κωνσταντινίδου. Τα τμήματα Γ-ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου καθοδηγούνται από την προπονήτρια κ. Τζούλια Κουφού. Η προπονήτρια Λία Αμπράση ανέλαβε την εξάσκηση των τμημάτων προσχολικής, baby, και πρώτης σχολικής ηλικίας Α-Β Δημοτικού.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων υπάρχει αναρτημένο στο blog της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ http://akadimiakomotinis.blogspot.com/.

Τα αναπτυξιακά τμήματα πετοσφαίρισης του σωματείου περιλαμβάνουν τμήματα baby 5-7 ετών, promini 8-10 ετών, mini 11-12 ετών, παγκορασίδων 13-15 ετών και κορασίδων 15-17 ετών.

Info

Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με τις προπονήτριες Λία Αμπράση 6944534320, Τζούλια Κουφού 6945212680 και Κλαίρη Κωνσταντινίδου 6944293381.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.