Ξεκινουν στις 3 Ιουλιου τα μπανια του ΚΑΠΗ

Θεσμός έχει γίνει για τα μέλη του η μετάβαση στις παραλίες για τα καλοκαιρινά τους μπάνια - Ενδιαφέρον και για τις κατασκηνώσεις τον Αύγουστο

Στις 3 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα θαλάσσια μπάνια στις παραλίες του Φαναρίου για τα μέλη των ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στα οποία και φέτος η συμμετοχή αναμένεται μεγάλη.
 
Η συμμετοχή του ΚΕΜΕΑ από τη μια, που βοηθά στη μείωση του κόστους αλλά και το γεγονός ότι πηγαίνουν ως παρέες, κάτι που τους δίνει ένα επιπλέον έναυσμα να ταξιδέψουν μέχρι την παραλία, είναι δύο από τους παράγοντες που τα προηγούμενα χρόνια έχουν στέψει με επιτυχία την πρωτοβουλία.
 
Να σημειωθεί πως το ΚΕΜΕΑ επικοινωνεί και με το ΕΚΑΒ, ώστε να συνδράμει, αν χρειαστεί, αλλά και το Κέντρο Υγείας Ιάσμου, ώστε να βρίσκονται σε επιφυλακή, δίνοντας μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας στα μέλη του.
 
Τα θαλασσινά μπάνια αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου και να ολοκληρωθούν στις 14 Ιουλίου για το Α και Β ΚΑΠΗ Κομοτηνής, με δύο λεωφορεία το πρωί τις ώρες 9.00-13.00, ένα από το κάθε ΚΑΠΗ, και δύο το απόγευμα τις ώρες 16:00 με 20:00.
 
Από τις 17 Ιουλίου ως τις 28 Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα μπάνια για τις ομάδες των ΚΑΠΗ που βρίσκονται στους οικισμούς, και συγκεκριμένα στο Νέο Σιδηροχώρι, τον Ροδίτη, το Θρυλόριο και την Αίγειρο. 

Εν αναμονή της απάντησης του υπουργείου για τις κατασκηνώσεις 

Για τις κατασκηνώσεις αναμένεται η απάντηση του υπουργείου, και φαίνεται ότι και φέτος τα μέλη των ΚΑΠΗ θα πάνε στις κατασκηνώσεις του Σταυρού στη Βόλβη, στα τέλη Αυγούστου ή τις αρχές Σεπτεμβρίου, οι οποίες είναι οι πιο κατάλληλες ενώ επιδοτούνται και από το Υπουργείο, και έτσι έχουν χαμηλότερο κόστος για τους ηλικιωμένους, με πλήρεις παροχές.
 
Να υπενθυμίσουμε πως και φέτος αναμένεται να επισκεφτούν και τα Λουτρά των Φερών, καθώς και την λασποθεραπεία στις Κρηνίδες της Καβάλας, με τη στήριξη του ΚΕΜΕΑ, που κρατά χαμηλά την τιμή ώστε να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. 

Γιάννης Γκαράνης «Εκ των ων ουκ άνευ η εξυπηρέτηση των μελών του ΚΑΠΗ» 

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα μέλη μας να βρίσκουν μια ανταπόκριση σε αυτό που θέλουν, τόσο με τις εκδηλώσεις όσο και στα μπάνια και στις κατασκηνώσεις, και είναι εκ των ων ουκ άνευ η εξυπηρέτηση τους» σημείωσε ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος σημείωσε πως στόχος τους είναι να κάνουν και επιπλέον δράσεις, κρατώντας πάντα τις ωφέλιμες και δημοφιλείς δράσεις.
 
Σημαντικό επίσης θεωρεί ότι συμμετέχουν και οι ομάδες των οικισμών στον προγραμματισμό ώστε να μπορέσουν να κάνουν και αυτοί μπάνιο, μιας και κάποιες φορές είναι ακόμα πιο δύσκολο για αυτούς.
 
Πάντως πλέον η μετάβαση στις παραλίες των ΚΑΠΗ έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι τους, για αυτό και τα περισσότερα μέλη τους τα περιμένουν με ανυπομονησία κάθε χρόνο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.