Ξεκινουν οι συντηρησεις οδοποιιας στο Δημο Κομοτηνης

Προχωρά και η προμήθεια ειδικής ράμπας για ΑΜΕΑ στην παραλία του Φαναρίου

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι συντηρήσεις οδοποιίας στο Δήμο Κομοτηνής, μετά από την ανάδειξη αναδόχου για το έργο, με αρχικό προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ και ποσοστό έκπτωσης λίγο πάνω του 50%, από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής, τη Δευτέρα 15 Μαΐου.
 
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής επίσης ενέκρινε το Πρακτικό Νο 1 του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού για την εργασία: «Εργασίες καθαριότητας οδών, πλατειών, ακτών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Κομοτηνής», όπου μετά την εξέταση των δικαιολογητικών συμμετοχής πέρασε στην επόμενη φάση, στο άνοιγμα των οικονομικών προσφορών.
 
Ένας είναι και ο συμμετέχων που συνεχίζει στην φάση του ανοίγματος των οικονομικών προσφορών μετά την έγκριση του Πρακτικού Νο 1 του ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού για την εργασία: «Συντήρηση χώρων πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους ευθύνης του Δήμου Κομοτηνής 2017-2018».
 
Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε και τα τεύχη δημοπράτησης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση μίας μόνιμης βοηθητικής διάταξης για την πρόσβαση ΑΜΕΑ», που αφορά την εγκατάσταση ειδικής ράμπας για ΑΜΕΑ, μια σύγχρονη διάταξη η οποία θα εγκατασταθεί στην παραλία «Ιουλία» που βρίσκεται εντός του οικισμού του Φαναρίου. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.