Ξεκινουν οι επιδιορθωσεις στην Κεντρικη πλατεια Κομοτηνης και το Ηρωο

Έκπτωση 57,76% στον διαγωνισμό για τις Συντηρήσεις Κοινόχρηστων χώρων Πλατειών του Δήμου Κομοτηνής

Με έκπτωση 57,76% αναδείχτηκε ο μειοδότης στον διαγωνισμό για τις Συντηρήσεις Κοινόχρηστων χώρων Πλατειών του Δήμου Κομοτηνής από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου την Τρίτη 24 Ιουλίου.
 
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 9 άτομα, εκ των οποίων τα 6 προσέφεραν εκπτώσεις άνω του 50%, δείχνοντας πως το ενδιαφέρον για τα έργα στο Δήμο είναι σημαντικό.
 
Από τις παρεμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν, ξεχωρίζουν αυτές που θα γίνουν στην Κεντρική πλατεία της πόλης, που περιλαμβάνουν την αποκατάσταση των διαφημιστικών πύργων που βρίσκονται σε αυτή, αλλά και η αποκατάσταση του δαπέδου με μάρμαρα, γρανίτη καικυβόλιθο, καθώς και άλλες εργασίες για τη βελτίωση του υφιστάμενου χώρου.
 
Επίσης θα γίνει επιδιόρθωση επένδυσης και επίστρωσης μαρμάρινων επιφανειών στο Ηρώο της πόλης, μια σειρά από εργασίες εντός και εκτός της πόλης της Κομοτηνής, αλλά και παρεμβάσεις στα νεκροταφεία της πόλης, που περιλαμβάνουν τη δημιουργία τουαλέτας με πρόνοια ώστε να είναι επισκέψιμες και από ΑμεΑ σε υπάρχoν κτίσμα, και την επισκευή και συντήρηση του Οστεοφυλάκιου.
 
Το έργο συνολικά αφορά παρεμβάσεις στις Εργατικές Κατοικίες Κικιδίου, την Κεντρική Πλατεία και τους Διαφημιστικούς Πύργους, το Σπαθί-Ηρώων, το Γήπεδο Ποδοσφαίρου Νέας Μοσυνούπολης– ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, Υπαίθριους χώρουςστο Φανάρι, τη Νησίδα στο Ίδρυμα Παπανικολάου, σε Αθλητικές εγκαταστάσεις, το Πάρκο Αγίας Παρασκευής, την Πλατεία Αιγείρου, την Πλατεία Σιδηροχωρίου.
 
Επίσης θα γίνουν παρεμβάσεις σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια,  κοινόχρηστους χώρους, τον αστικό εξοπλισμό σε διάφορα σημεία της πόλης, το Νεκροταφείο Κομοτηνής, τη Πλατεία Καραϊσκάκη και το συντριβάνι στην Καρυδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.