Ξεκινησε στις Σαπες το κυνηγι του χαμενου θησαυρου

Ομάδες από όλη τη Ροδόπη λύνουν τους γρίφους και προσπαθούν να φτάσουν στο χαμένο θησαυρό

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στις Σάπες το «κυνήγι του χαμένου θησαυρού» με τους συμμετέχοντες να καλούνται να λύσουν μία σειρά γρίφων και να περάσουν μία σειρά δοκιμασιών μέχρι να φτάσουν στον πολυπόθητο θησαυρό.


 
Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν από όλη την Ροδόπη, συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στις 9  στο κέντρο των Σαπών, ενώ για τους μικρούς φίλους υπάρχει ξεχωριστός χώρος, όπου θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη διαδικασία,στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών.


 
Από το πρωί του Σαββάτου, η κεντρική οδός των Σαπών, η οδός Παπαδήμα έχει αποκτήσει ζωή, καθώς η δυνατή μουσική σε καρναβαλικούς ρυθμούς έδινε άλλη νότα στην εκδήλωση ενώ οι συμμετέχοντες προσπαθούν να λύσουν τους γρίφους, επισκεπτόμενοι όλα τα καταστήματα των Σαπών.


 
Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει 500 ευρώ ενώ έπαθλα και δώρα θα υπάρχουν για τη δεύτερη και την τρίτη ομάδα. Ο «γύρος των Σαπών σε μία ημέρα» θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο γλέντι με μουσική, χορό, κρασί και φαγητό,
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.