Ξεκινησε ο σχεδιασμος των ακαδημιων μπασκετ της Ελπιδας Σαπων

Σημαντική ενίσχυση στο επιτελείο με την προσθήκη του Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς

Η Ελπίδα Σαπών αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές ποδοσφαιρικές δυνάμεις του νομού με διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια, οι ιθύνοντες του συλλόγου δραστηριοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να επεκταθούν και στο μπάσκετ, προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά των Σαπών και των γύρω χωριών να ασχοληθούν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Η προσπάθεια ξεκίνησε δειλά-δειλά το 2013 με την Σοφία Καραγιαννοπούλου να ξεκινά αυτήν την προσπάθεια και να την διαδέχεται ο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς. Οι ανειλημμένες υποχρεώσεις και η στρατιωτική του θητεία στη συνέχεια έφεραν τον Σωφρόνη Παπουή στη θέση του και πλέον ήρθε το «πλήρωμα» του χρόνου για την επιστροφή του Μουράτ στις Σάπες.

Έτσι λοιπόν ο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και συναντά τον Σωφρόνη Παπουή με στόχο να μυήσουν τα παιδιά της περιοχής στον μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Η ανακοίνωση των «Πρασίνων» είναι η εξής: «Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επιστροφή στο πόστο του προπονητή των ακαδημιών μας του Μεχμέτ Τσαούς Μουράτ!  Μέτα από ένα μικρο διάλειμμα λόγω της στρατιωτικής του θητείας, ο Μουράτ μαζί με τον Σωφρόνη Παπουή θα αποτελέσουν το δίδυμο των προπονητών στην ακαδημία μας.

Ο Μουράτ Μεχμέτ Τσαούς είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Σαν προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία στις ακαδημίες της ΑΕ Κομοτηνής και στο ανδρικό τμήμα ενώ σαν γυμναστής πανηγύρισε την άνοδο στην Γ Εθνική την σεζόν 2014/15 και την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την σεζόν 2016/17.
Αποτελεί έναν εκ των πιο ελπιδοφόρων προπονητών της περιοχής και είναι τιμή μας που είναι στην οικογένεια μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.