Ξεκινησε η προπωληση για τη συναυλια του Γιαννη Χαρουλη στο Φαναρι

Μήνας μουσικής και κορυφαίων συναυλιών τείνει να γίνει ο Ιούνιος για την Ροδόπη, με τις προετοιμασίες για το σύνολο των συναυλιών να είναι πυρετώδης. Μία εξ αυτών που αναμένουμε με τεράστια ανυπομονησία είναι η πρώτη συναυλία του 1ου FunAri Φέστιβαλ, στις 24 του Ιουνίου, που δεν είναι άλλη από την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη.
 
Αγαπημένου τραγουδοποιού της εγχώριας μουσικής σκηνής και «σπάνιο» ως προς τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον στην Θράκη που διεκδικεί σύμφωνα με τις προβλέψεις της πρωτιά από άποψη επισκεψιμότητας.
 
Και επειδή η ζήτηση ήταν μεγάλη πριν ακόμα την κυκλοφορία των εισιτηρίων, θα πρέπει να επισημάνουμε πως όσοι «πιστοί» θα πρέπει άμεσα να σπεύσετε για την αγορά του εισιτηρίου σας, πριν εξαντληθούν.
 
Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, ξεκίνησε και επισήμως στην Κομοτηνή στο βιβλιοχαρτοπωλείο «Δημοκρίτειο» και στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ, στο Φανάρι στο “Fanari Hotel”  και στην Ξάνθη στα “Studio Italos” και σε όλα τα Public και Seven της πόλης με τιμή εισιτηρίου στα 10 και 12 ευρώ.
 
Σπεύσατε… Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.