Ξεκινησε η πωληση Εισιτηριων Διαρκειας για το τμημα Volley της ΑΕ Κομοτηνης

Δύο οι κατηγορίες

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής επιστρέφει στα σαλόνια της Volleyleague μετά από 20 χρόνια και η στήριξη του κόσμου της Ροδόπης κρίνεται πιο σημαντική από ποτέ. Η ομάδα της πόλης μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τις παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ της χώρας μας και η Κομοτηνή θα ακουστεί σε όλο το Πανελλήνιο.
 
Η ΑΕ Κομοτηνής, το καμάρι όλης της Ροδόπης, η ομάδα που εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τοπικό αθλητισμό κι όχι μόνο, στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ, θα λάβει μέρος φέτος στην Volleyleague 2018/19.
 
Για τον λόγο αυτό τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια Διαρκείας για την Volleyleague της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 σε προσιτές τιμές με στόχο να γεμίσει το γήπεδο και επιπλέον να ενισχυθεί η ομάδα οικονομικά.
 
Όπως εξηγεί η διοίκηση της ομάδας σε ανακοίνωσή της «η σχέση που μας ενώνει είναι δυνατή κι ενισχύεται κάθε χρόνο. Η σχέση αυτή δεν είναι μόνο οικονομική, αφού ο στόχος για διάθεση όσο το δυνατόν περισσοτέρων Εισιτηρίων Διαρκείας σχετίζεται άμεσα με την δυναμική της ομάδας. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας, σε κάθε αγώνα, από τη δική σας θέση στο γήπεδο, το «σπίτι» μας…
 
Τα Εισιτήρια Διαρκείας θεμελιώνουν την σχέση της ομάδας μας με τους φιλάθλους της, αφού αποτελούν βασική πηγή εσόδων στον ετήσιο προϋπολογισμό αλλά κυρίως δημιουργούν μία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας».
 
Κατηγορία 1: Εισιτήριο Διαρκείας – Απλό – 60 Ευρώ
Αφορά όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Volleyleague της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 και είναι αριθμημένες οι θέσεις!

Κατηγορία 2: Εισιτήριο Διαρκείας – Gold – 100 Ευρώ
Αφορά όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Volleyleague της αγωνιστικής περιόδου 2018/19 μαζί με τις φιλικές αναμετρήσεις και θα είναι στις αριθμημένες θέσεις στα καρεκλάκια στο Κέντρο. Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων

Τρόποι απόκτησης Καρτών Διαρκείας

Προμηθευτείτε τις κάρτες Διαρκείας – οι οποίες θα είναι ονομαστικές – κατόπιν επικοινωνίας με τους:
Βασίλη Στοάκη (6936192288), Γιώργο Παπαδόπουλο (6937926607), Γιώργο Βασιλειάδη (6934604606)
Ή από τα γραφεία του Συλλόγου (Δ. Σοφούλη – απέναντι από την «Λέσχη Κομοτηναίων» από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:00 έως τις 13:00) & από το Περίπτερο του κ. Γιάννη Πεχλιβανίδη  (Ορφέως 11)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.