Ξεκινησαν τα rapid test Covid-19 στη Ξυλαγανη

Πολίτες προσέρχονται με αυτοκίνητο στη λαϊκή αγορά, όπου κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν drive through test

Ξεκίνησε η διενέργεια δωρεάν rapid test κορωνοϊού στο χώρο της λαϊκής αγοράς Ξυλαγανής, η οποία θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Τα test διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Ο έλεγχος αφορά το σύνολο του πληθυσμού του Δήμου και μπορούν όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα της Δημοτικής Ενότητας Σαπών, να υποβληθούν σε test, εφόσον το επιθυμούν.

Μέχρι στιγμής αρκετοί πολίτες προσέρχονται στο σημείο των τεστ με αυτοκίνητο όπου τα συνεργεία του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν drive through δειγματοληψίες. Επιπλέον οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού για ακόμη μια φορά βοηθούν το έργο του ΕΟΔΥ, ώστε να τηρούνται όλα τα μέτρα και να αποφεύγονται συνωστισμοί κατά τη διαδικασία των ελέγχων.

Ο Δήμος Μαρωνείας–Σαπών υπενθυμίζει στους πολίτες ότι θα χρειασθεί για να κάνουν το τεστ να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ και Δελτίο Ταυτότητας.

Στα Αμάραντα έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, από τις 10:00 π.μ. ως τις 14:00 μ.μ. μπροστά από το Κοινοτικό Κατάστημα που συστεγάζεται με το Αγροτικό Ιατρείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.