Ξεκινημα με το δεξι για την Δοξα Ν. Σιδηροχωριου

Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου - Πανθρακικός 2-0

Παρουσιαζόμενη πιο ψυχωμένη και έχοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα Play Off. Η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη παρουσιάστηκε διαβασμένη, καθώς είχαν προηγηθεί 3 ήττες από την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη και με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Βάσκο πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο. Αντίθετα ο Πανθρακικός προβλημάτισε με την εικόνα του, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και θέλει γρήγορα να αποκτήσει καλύτερο πρόσωπο αν θέλει να διεκδικήσει κάτι στο φετινό πρωτάθλημα.

Πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Σπύρος Κουτσογιάννης επέλεξε σ το βασικό σχήμα τον Τσομπανόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τρούπκο, Λεφή, Αστρεινίδη και Αμοιρόπουλο, έχοντας στα χαφ τους Κυπιρτόγλου, Δραγανίδη και Μουρατίδη, οι οποίοι έπαιρναν βοήθειες από δεξιά με τον Σιχλοιμίρη, από τα αριστερά με τον Κεφαλούκο και στην κορυφή της επίθεσης από τον Βάσκο. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Δερμιτζάκης, Παπακωνσταντίνου και Γκέκας.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης άλλαξε ελαφρώς την διάταξη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια έχοντας τον Κεχαγιά κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Παύλου, Ζαγγούλο, Ζήκο και Κυριαλάνη. Στα χαφ αγωνίστηκε ο Τοπάλι, έχοντας μπροστά του τους Κονόμι, Τσιανάκα, αριστερά τον Ρομπέρ και δεξιά τον Παπαδόπουλο και μοναδικό προωθημένο τον Ρουμπιέ. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Μορφακίδης, Παγώνης, Ξενοδοχίδης και Γιάζος.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει με σουτ του Κυριαλάνη στο 3΄, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Τσομπανόπουλου. Την ίδια κατάληξη είχαν οι επιθετικές προσπάθειες των Τσιανάκα και Παπαδόπουλου στο 18’ και στο 26΄ αντίστοιχα ενώ η Δόξα απείλησε στο 40΄ όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή του Πανθρακικού, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ήταν καλύτερη και έφτασε κοντά στην επίτευξη του τέρματος στο 47΄ με τον Κεφαλούκο, το πλασέ του οποίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κεχαγιά. Στο 50΄ όμως η αμυντική αδράνεια των «πρασίνων» έφερε τον Βάσκο σε θέση βολής με τον δεινό επιθετικό να μην αστοχεί, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.  Ο Νίκος Μπαχαρίδης έριξε όλα τα χαρτιά μέσα στο γήπεδο ρίχνοντας στην μάχη τους Μορφακίδη, Παγώνη αλλά η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη έκλεισε εκπληκτικά όλους τους χώρους μη επιτρέποντας στον Πανθρακικό να απειλήσει.Στο 80΄ ο Παπακωνσταντίνου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κεχαγιά αλλά στο 83΄ ο Βάσκος σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του πανηγυρίζοντας με τους φιλάθλους της Δόξας και τους συμπαίχτες του τη νίκη.

Ο MVP της Αναμέτρησης

Χωρίς αμφιβολία ο Χρήστος Βάσκος ήταν ο κορυφαίος εντός γηπέδου καθώς πέραν των δύο τερμάτων που σημείωσε ήταν μία διαρκής απειλή για τους αμυντικούς του Πανθρακικού.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.