Ξεκινημα με αισιοδοξια στον ΓΑΣ Κομοτηνη

Όλοι επιθυμούν μία πολύ καλή πορεία μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις

Με χαμόγελα, συγκρατημένη αισιοδοξία αλλά και όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό ξεκίνησε η προετοιμασία του ΓΑΣ Κομοτηνή για την αγωνιστική περίοδο 2020/21.

Ο Νεοκλής Λεμονίδης όπως είναι απόλυτα λογικό παραμένει για ακόμα μία χρονιά στο τιμόνι των «Κυανέρυθρων» της Κομοτηνής και στοχεύει στη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής στα νεαρότερα παιδιά της περιοχής. Άλλωστε αυτό έγινε και πέρυσι μπαίνοντας στο κλίμα αρκετοί έφηβοι της ομάδας, οι οποίοι πήραν σημαντικές εμπειρίες.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο πρόεδρος του ΓΑΣ κ. Πεταλωτής ευχήθηκε σε όλους μία σεζόν με υγεία και γεμάτες επιτυχία. Παράλληλα το «παρών» στην προπόνηση έδωσε ο Στράτος Ιορδάνογλου, ο οποίος όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην ομάδα του ΓΑΣ για να βοηθήσει με τις οργανωτικές του ικανότητες. Επιπλέον παρών ήταν και ο «αειθαλής» Γιώργος Κουτσοβασίλης, ο οποίος για ακόμα μία χρονιά θα ηγηθεί της προσπάθειας του ΓΑΣ με την ποιότητα του και το πάθος του.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.