Ξεκινα η λειτουργια της Ακαδημιας Αθλητισμου

Από τις 20 Οκτωβρίου πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία της για το φετινό χειμώνα η Ακαδημία Αθλητισμού του Δήμου Σαπών.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα της Ακαδημίας, που θα ισχύσει τη φετινή χρονιά, θα λειτουργήσουν τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, για παιδιά σχολικής ηλικίας από 8 έως 14 ετών.

Καθένα από τα τμήματα που θα δημιουργηθούν, θα παρακολουθεί τακτικά μαθήματα, δύο φορές την εβδομάδα από έμπειρους προπονητές – καθηγητές φυσικής αγωγής.

Στόχος της Ακαδημίας Αθλητισμού είναι η διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, η καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος και της συμμετοχικότητας στην νεολαία. Ταυτόχρονα, η προσφορά διεξόδων δημιουργικής απασχόλησης στους νέους της περιοχής.

Η Ακαδημία Αθλητισμού εκπροσώπησε με επιτυχία το Δήμο Σαπών σε αθλητικές διοργανώσεις, ενώ έχει στο ενεργητικό της σημαντικές διακρίσεις.

Για την συμπλήρωση αιτήσεων εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από τις 10 έως τις 18 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 8 με 11 το πρωί, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.