Ξεκαθαρα φαβορι στις επαναληπτικες αναμετρησεις των προημιτελικων του κυπελλου ΕΠΣ Θρακης

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης

Οι πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης «έχρισαν» ξεκάθαρα φαβορί στις 4 αναμετρήσεις και πλέον οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο, καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα στο ντέρμπι των προημιτελικών, ο Πανθρακικός υποδέχεται τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και καλείται να υπερασπιστεί το 0-3 της πρώτης αναμέτρησης. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη θέλει τη νίκη και την πρόκριση για να αφήσει στο παρελθόν την ήττα από την Ελπίδα Σαπών το Σάββατο ενώ στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη ψάχνει την υπέρβαση, ζητώντας αρχικά μία καλή παρουσία στο ΔΑΚ.

Στο ντέρμπι του Δήμου Μαρωνείας Σαπών, η Ελπίδα έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με το εμφατικό 0-7 του Ορφέα Ξυλαγανής, παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα.

Η Δόξα Γρατινής αντιμετωπίζει την πιο σταθερή ομάδα της Β΄ ΕΠΣ Θράκης, τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και θέλει να υπερασπιστεί το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης ενώ στο γήπεδο της Στρύμης, ο νεανικός Ορφέας υποδέχεται τη Δόξα Σώστη, που στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 3-0.

Οι αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης (12/2 – 14:30)

Πανθρακικός – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων – Δόξα Γρατινής

Ελπίς Σαπών – Ορφέας Ξυλαγανής

Ορφέας Στρύμης – Δόξα Σώστη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.