Ξεφρενο Welcome Summer Latin Party απο τον Alma Libre

Μια ιδιαίτερα γεμάτη και δραστήρια χρονιά κλείνει ο σύλλογος καλωσορίζοντας το καλοκαίρι σε ξέφρενους λάτιν ρυθμούς

Με ένα ξέφρενο καλοκαιρινό Latin Party καλωσορίζει το καλοκαίρι, δικαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη φήμη του ως ένας από τους πιο αεικίνητους και δραστήριους συλλόγους της Ροδόπης ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Alma Libre.
 
Με το μεγάλο καλοκαιρινό του πάρτι το οποίο θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου στην πισίνα Καλυψώ του κέντρου Βράχος Νο 2 κλείνει παράλληλα μια έντονα δραστήρια χρονιά.
 
«Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με το καθιερωμένο πια Welcome Summer Latin Party, και αποχαιρετούμε λίγο τους φίλους μας που ήταν μαζί μας όλη τη χρονιά, παρουσιάζοντας χορογραφίες, έχοντας πολύ εκλεκτούς καλεσμένους φέτος» σημείωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΠτΘ η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Άννα Μανίτσα.
 
Ο σύλλογος έχει επιλέξει για το κλείσιμο της χειμερινής περιόδου να πραγματοποιεί ένα Latin Party, το οποίο απευθύνεται όχι μόνο στους λάτρεις του Latin. Για αυτό και φροντίζουν να φέρουν γνωστά ονόματα τα οποία μπορεί να απολαύσει και ο κόσμος που δεν χορεύει αλλά θέλει να απολαύσει κάτι διαφορετικό στην πόλη του. Έτσι το παρών θα δώσει ο γνωστός στον κόσμο του λάτιν Mr Bachata, ο Νεκτάριος Βασιλείου, ενώ για πρώτη φορά στη Βόρειο Ελλάδα θα παίξει το λάτιν συγκρότημα
Los Mafiosos.
 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστούν χορογραφίες από τα μέλη του συλλόγου, όλων των επιπέδων και όλων των ειδών «Kizomba», «Salsa» και «Bachata» η οποία μάλιστα θα είναι πολύ πρωτοποριακή, καθώς πρόκειται για «Bachata Rueda», ενώ από το πάρτυ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αγαπημένοι στο σύλλογο δάσκαλοι Salsa La Vista, Vangel & Mariana, με τις μουσικές επιλογές να επιμελείται ένας από τους “μετρ” του είδους, ο DJ Cortelis.
 
Η χρονιά αυτή ήταν ιδιαίτερα γεμάτη για το σύλλογο, ο οποίος είχε αλλαγή ηγεσίας φέτος το Φεβρουάριο με την κ. Μανίτσα να αναλαμβάνει πρόεδρος, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από την κ. Άρτεμις Τσολάκη που ήταν πρόεδρος για 4 χρόνια, έχοντας σημαντική προηγούμενη εμπειρία στο σύλλογο.
 
Μάλιστα ο σύλλογος φέτος εισήγαγε νέους χορούς στα τμήματά του, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά του με μαθήματα Bachata και Kizomba «που άρεσε πολύ στον κόσμο, ο οποίος αναζητά διεξόδους και νέα ενδιαφέροντα» όπως παρατήρησε η κ. Μανίτσα. «Είμαστε αρκετά ενεργοί στα δρώμενα της πόλης, αλλά και για τη διασκέδαση μας δημιουργούμε πολλά event για να περνάμε εμείς καλά αλλά και όσοι θέλουν να μας γνωρίσουν» εξήγησε.
 
Βέβαια η δραστηριότητα του συλλόγου δεν παύει το καλοκαίρι, για αυτό και φέτος έχουν προγραμματίσει τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Μαρώνειας αλλά και συμμετοχές σε εκδηλώσεις πολλών άλλων συλλόγων όμορων νομών, ενώ θα συμμετάσχουν με την ΠΑΣ Πρωταθλητών σε εκδήλωση στις 14 Ιουνίου, αλλά και μια milonga στο Φανάρι και όπως κάθε χρόνο τις βραδιές Ισπανόφωνου Κινηματογράφου.
 
Όσο για τους στόχους τους την επόμενη χρονιά μαθημάτων, η κ. Μανίτσα τόνισε ότι θέλουν να αυξάνεται όλο και περισσότερο η «οικογένειά» τους και να προσφέρουν στα μέλη τους καταξιωμένους δασκάλους, εκδηλώσεις και να συνεχίσουν της συμμετοχή τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, προωθώντας τη λατινοαμερικάνικη κουλτούρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.