Ξεχωρισε η Βικυ Μπακιρτζη στον Διεθνη Διαγωνισμο “Kavala Open”

Η μαθήτρια της Σχολής Χορού “Let’s Dance” κατέκτησε την πρωτιά αλλά και το εισιτήριο για το European Grand Cup

Tην τελευταία της στάση, ως προς τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, έκανε το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου  στην Καβάλα η Σχολή Χορού “Let’s Dance”. 40 περίπου μαθήτριες της Σχολής από την Κομοτηνή αλλά και από την Ξάνθη, συμμετείχαν στον Διεθνή Διαγωνισμού “Kavala Open” στις ομαδικές αλλά και σόλο κατηγορίες σύγχρονου και τζαζ χορού, καταφέρνοντας για ακόμα μία φορά να κερδίσουν σε πολλές εξ αυτών.
 
Μεταξύ αυτών και η μικρή Βίκυ Μπακιρτζή η οποία ξεχώρισε διαγωνιζόμενη στην ηλικιακή της κατηγορία και κέρδισε την πολυπόθητη «πρόκριση» στον μεγάλο τελικό των σόλο εμφανίσεων όλων των ηλικιών, όπου και εκεί κατέκτησε την πρώτη θέση και κατ’ επέκταση το εισιτήριο για το European Grand Cup που θα πραγματοποιηθεί στη Μαγιόρκα της Ισπανίας.
 

Στην πόλη της Καβάλας και συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο της Καλαμίτσας όπου διεξήχθη το  6ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού “Kavala Open”  με την υποστήριξη μάλιστα του Δήμου Καβάλας, βρέθηκαν περισσότεροι από 2.000 χορευτές από το σύνολο σχεδόν της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να αναδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες.
 
Έτσι έγινε και στην περίπτωση των χορευτών της “Let’s Dance” η οποία με τις τελευταίες της αυτές διακρίσεις, ολοκλήρωσε την φετινή αγωνιστική της χρονιά, δίνοντας σειρά στο καλοκαίρι και τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.