«Ξε-Κινημα για την πολη»: Δια δικαστικου αντιπροσωπου η καταθεση της υποψηφιοτητας

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής

Διά δικαστικού αντιπροσώπου κατέθεσε την υποψηφιότητά του το πρωί της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Ροδόπης ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ξε-Κίνημα για την πόλη» κ. Τάσος Βαβατσικλής.

Σε γραπτό του μήνυμα ο κ. Βαβατσικλής ευχαρίστησε όλους όσους εμπιστεύτηκαν και περιέβαλαν τη δημοτική παράταξη για να υπογραμμίσει πως η εμπιστοσύνη τους αποτελεί εγγύηση για την αγωνιστική ενότητά της.

Ο συνδυασμός αποτελείται κατά 80% από συνδημότες που θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά με τον κ. Βαβατσικλή να υποστηρίζει πως το «Ξε-Κίνημα για την πόλη», καθ' όλη την προεκλογική περίοδο, αποδεικνύει ότι αποτελεί την έντιμη, διάφανη, την κυρίαρχη πολιτική δύναμη, τη δημοκρατική έκφραση της τοπικής κοινωνίας. Τη μόνη σίγουρη και αποτελεσματική επιλογή για τη δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο και την πόλη απέναντι σε συντηρητικούς διαχειριστές, σε νεοφιλελεύθερες πολιτικές και οικονομικά συμφέροντα.

Ο ίδιος τόνισε πως επιστρέφουν δυνατοί, ανανεωμένοι, ασυμβίβαστοι, στην πολιτική δημοκρατική παράδοση της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως φορέα λαϊκής εξουσίας που θα δυναμώσει τη Δημοκρατία και τη λαϊκή συμμετοχή και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσουν ενωμένοι και αποφασισμένοι να υλοποιούν το πρόγραμμά τους με βάση τις αρχές της
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.