Winter Free Thrace Run: «Τρεχω Aτομικα, Συνεισφερω Συλλογικα, Προσφερω Eθελοντικα»

Ο ατομικός αγώνας δρόμου επιστρέφει και στηρίζει το έργο των Συνοριοφυλάκων του Έβρου

Μετά από την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του FREE THRACE RUN την Άνοιξη, με την τεράστια Πανελλαδική απήχηση, μια ακόμη όμορφη διέξοδο στην ανάγκη συμμετοχής σε έναν αγώνα δρόμου αντοχής και παράλληλα κοινωνικής συμμετοχής, έρχεται να δώσει το WINTER FREE THRACE RUN, που διοργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ ΟΡΦΕΑΣ σε συνεργασία με το ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ και την ΝΝ Διαφημιστική.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο αγώνα δρόμου με 2 επιλογές αγώνα, ενός με διάρκεια 1 ώρας και ενός 2 ωρών χωρίς περιορισμό απόστασης, με διπλό στόχο. Πρώτος στόχος, η υποστήριξη στους Συνοριοφύλακες του Έβρου με την αγορά και δωρεά Υγειονομικού Υλικού (μάσκες, γάντια), που τόσο έχουν ανάγκη για να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους, στην φύλαξη των συνόρων. Δεύτερος στόχος, η συνεχής υποστήριξη του ηθικού των δρομέων, συμμετέχοντας σε μια αγωνιστική δράση, όπου τρέχοντας ατομικά αγωνίζονται ταυτόχρονα και συλλογικά.

Πώς θα γίνει αγώνας

Η διεξαγωγή του αγώνα, αφού κάθε δρομέας τρέχει ατομικά, θα γίνει με την καταγραφή, υπολογισμό και σύγκριση (Άνδρες – Γυναίκες) της απόστασης που θα διανύσουν οι δρομείς στο χρονικό όριο των 2 αγώνων, με τρέξιμο ή και περπάτημα αθροιστικά, σε οποιοδήποτε έδαφος (άσφαλτος η χώμα).

Νικητές – Νικήτριες του κάθε Αγώνα και σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, θα ανακηρυχθούν οι δρομείς που κάλυψαν τις μεγαλύτερες αποστάσεις στα αντίστοιχα χρονικά όρια των 2 αγώνων.

Αναλυτικά, θα ανακηρυχθούν οι 3 Πρώτοι/ες Νικητές/τριες της Γενικής Κατάταξης, καθώς και οι 3 Πρώτοι/ες Νικητές/τριες των 3 Ηλικιακών Κατηγοριών ( 18 – 45 ετών, 46 – 55 ετών, 56 και άνω ετών ). Επιπρόσθετα, για κάθε Π.Ε. ( Νομός ) της Περιφέρειας ΑΜ.Θ. θα αθροιστούν τα χιλιόμετρα του/της κάθε δρομέα ( Ανδρών – Γυναικών ) που κατοικεί στην κάθε Π.Ε., ώστε να συγκριθούν τα συνολικά χιλιόμετρα που πέτυχαν οι δρομείς (Άνδρες – Γυναίκες) και να αναδειχθεί η Π.Ε. με την μεγαλύτερη επιτυχία ( Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος).

Οι δρομείς που κατοικούν εκτός ΑΜ.Θ. θα μπορούν να προσφέρουν τα χιλιόμετρα τους σε όποια Π.Ε. της ΑΜ.Θ, επιθυμούν, ώστε να την υποστηρίξουν με τον αγώνα τους, για την δική της επιτυχία ανεξάρτητα με την δική τους προσωπική επιτυχία.

Παροχές

Σε όλους/ες τους/τις δρομείς θα αποσταλεί Ηλεκτρονική Βεβαίωση Συμμετοχής στον Αγώνα.

Στους/τις Νικητές/τριες της Γενικής Κατάταξης και των Ηλικιακών Κατηγοριών θα αποσταλεί ξεχωριστή Ηλεκτρονική Βεβαίωση Νίκης.

Ηλεκτρονική Βεβαίωση Νίκης θα αποσταλεί και σε όλους τους συμμετέχοντες άνδρες ή γυναίκες της νικήτριας ομάδας της Περιφερειακής Ενότητας, κάθε αγωνίσματος.

Και όλοι/ες θα έχουν συμμετάσχει στη δωρεά υγειονομικού υλικού στη συνοριοφυλακή Έβρου, που φυλάσσει τα σύνορα της πατρίδας μας.

Δήλωση συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών και μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 29 Νοεμβρίου μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCoD1Y_mobeJLKNhMIZLEIvabJ9-RqUEFTkeCpGpfP8T_Xbw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7757

Η συμμετοχή ορίζεται στα 4 ευρώ, για κάθε αγώνα, τα οποία κατατίθενται στο λογαριασμό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΡΦΕΑΣ, στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR72 0172 3560 0053 5609 5506 493. Εάν γίνει η κατάθεση από άλλη τράπεζα οι διοργανωτές παρακαλούν για την καταβολή του επιπλέον κόστος στην ίδια κατάθεση.

Ο κάθε δρομέας μέσα στο διάστημα αυτό μπορεί να δοκιμάσει όσες φορές θέλει την διαδρομή που θα επιλέξει και τέλος να αποστείλει φωτογραφία από το ρολόι του, της καλύτερης επίδοσης του, με την απόσταση, το χρόνο και την ημερομηνία διεξαγωγής.

Εάν δεν διαθέτετε ειδικό ρολόι, χρησιμοποιείστε το κινητό σας, κατεβάζοντας εφαρμογή μέτρησης χρόνου και απόσταση (πχ. Sports Tracker) και στείλτε την φωτογραφία.

Η φωτογραφία αποστέλλεται στο email- [email protected]
Επίσης αποστέλλεται και μια φωτογραφία του δρομέα πριν την εκκίνηση του αγώνα ή κάποια προσωπική αθλητική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.