We Grow Kids Festival 2021

Με ένα βίντεο γεμάτο μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας το καινοτόμο παιδικό φεστιβάλ μας δίνει ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβρη

Υπό συνθήκες κανονικές, άνευ δηλαδή του κορωνοϊού και των όσων αλλαγών έχει επιφέρει στις ζωές και στην καθημερινότητά μας, το “We Grow Kids Festival”, που υλοποιείται στην Κομοτηνή, θα «γιόρταζε» την λήξη της τρίτης συνεχόμενης χρονιάς υλοποίησής του.

Η καινοτόμα διοργάνωση που «γεννήθηκε» από τις Χριστίνα Σόφτα και Ελευθερία Κυρέζογλου, και υποστηρίχτηκε και από την ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, αποτέλεσε τα δύο τελευταία χρόνια σημείο συνάντησης μικρών και μεγαλύτερων συμπολιτών, καλλιτεχνών, εκπαιδευτικών, αθλητών κ.ο.κ. από όλη την Ελλάδα και κυρίως τόπο ανάπτυξης και υλοποίησης πολλών ονείρων των μικρότερων συμπολιτών μας.

Η πανδημία του κορωνοϊού μας στέρησε πολλά μεταξύ αυτών και την φετινή διοργάνωση του εναλλακτικού αυτού Φεστιβάλ, οι διοργανωτές του όμως φρόντισαν να μας δώσουν μία μικρή γεύση της αγάπης και της νοοτροπίας που έκανε πράξη το Φεστιβάλ εξαρχής, αλλά και το αισιόδοξο μήνυμα της επαναφοράς της διοργάνωσης την επόμενη χρονιά.

Με σύνθημα το “WEGROW together, WEGROW with love and always but always, WEGROW stronger” οι πρωταγωνιστές των προηγούμενων διοργανώσεων ήτοι οι Δημήτρης Πλειώνης, Δημήτρης Κρίκος, Κουκλοθέατρο Κρήτης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Ισιδώρα και Αποστολία Δραγανίδου, Χρύσα Ιωαννίδου και Σεραφείμ Γιολδάσης, Κρούσματα, Σοφία Κωνσταντοπούλου, Μαρία Αρβανιτίδου, Low monos juntos, Maybe A Company, Χοροτάξιο, Ελένη Πεχλιβάνη, Νατάσα Λιβεριάδου, Plie, Kookoonari, Josevi Pepiol Bello, Εύη Γεροκώστα, Λήδα Βαρβαρούση, Πετρούλα Νικολαϊδου, The Burger Project και Helen Trelen συνέθεσαν ένα βίντεο γεμάτο με ευχές και μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας.

Ο Φίλιππος Καραπάτσιος ανέλαβε την γραφιστική επιμέλεια του βίντεο που από χθες αναρτήθηκε στα social media του Φεστιβάλ υπό το καταλληλότερο ίσως τραγούδι με τίτλο «Η Κυρία Πανδημία» των The Burger Project που «στολίζει» τους τίτλους τέλους.

Εν αναμονή της επόμενης διοργάνωσης, τον επόμενο ευελπιστούμε Σεπτέμβρη, πάρτε μία γεύση από το “We Grow Kids Festival” εδώ.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.