“Βροχη” τα γκολ στο ΔΑΚ!

ΑΠΣ Πανθακικός - Αναγέννηση Παγουρίων 5-1
Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α' ερασιτεχνικής κατηγορίας ένας εξαιρετικός Πανθρακικός συνέτριψε με 5-1 της Αναγέννησης Παγουρίων στο βροχερό ΔΑΚ  παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.
 
Το σύνολο του κ.Γεμενετζή ήθελε πάση θυσία τους τρείς βαθμούς της νίκης προκειμένου να μην μεγαλώσει περισσότερο η “ψαλίδα” από την πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα και το έκανε παίζοντας μάλιστα πολύ ωραίο ποδόφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.
 
Οι 70 περίπου φίλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ παρακολούθησαν ένα όμορφο παιχνίδι με τον Πανθρακικό να παίρνει τα ηνία από το 10ο μόλις λεπτό με τον Μούλιο να πετυχαίνει αυτογκόλ βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.  Ο Πάνθραξ δεν σταμάτησε την πίεση στα καρέ των Παγουρίων και στο 17' ο Παύλου έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα αριστερά με τον Χατζηϊωαννίδη να διπλασιάζει με κοντινό πλασέ τα τέρματα για την ομάδα του. 
 
Στο 65' η Αναγέννηση πέτυχε νέο αυτογκόλ αυτή την φορά με τον Τσάμη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κωνσταντής μείωσε με κοντινό πλασέ σε 3-1 βάζοντας το γκολ της τιμής για τους φιλοενούμενους.
 
Στο 80' ο Μαυράκης με άψογο τελείωμα έκανε το 4-1 για τους πράσινους με τετ α τετ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μουρατίδης έκανε με όμορφο σουτ το τελικό 5-1 ολοκληρώνοντας τον χορό των γκολ για την ομάδα του.
 
Πλέον ο Πανθρακικός βρίσκεται στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς και βρίσκεται στο -9 από την κορυφή και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Δόξα Σώστη, ενώ η Αναγέννηση Παγουρίων παρέμεινε στην έκτη θέση και αγωνίζονται πάλι εκτός έδρας, αυτή την φορά στον “Ιωάννης Στράντζαλης” με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
 
Άριστη ήταν η διαιτησία του αγώνα με τον κ.Δημητριάδη και τους βοηθούς του (Καραΐδης, Κατσιγιάννης) να μην δίνουν δικαιώματα για…φωνές!
 
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γεμενετζής): Μπόσκος (70' Γεμενετζης), Παύλου, Τσαγκαλίδης, Μέριτς, Ζήκος (70′ Κουτσουκανιδης), Μπιλμπίλης, Χατζηϊωαννίδης, (62′ Κομισόπουλος), Κονόμι, Γρίβας (46′ Βασιλακάκης), Μουρατίδης, Μαυράκης.
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ (Μεμετ): Μαγδαληνός, Πολύμενωφ, Μυτιλιναίος (70′ Τσόγιος), Τσάμης, Μούλιος, Κωνσταντής, Μαυράκης (65’Καπερώνης), Νταλάκος (34′ Τοτονίδης), Πασχάλης (46′ Σωκρατους), Κεφής, Αλή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.