Βροχη τα γκολ για Πανθρακικο και ΠΑΟΚ Κοσμιου

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Πανθρακικός 2-8

O Πανθρακικός «ξέσπασε» στο νεανικό συγκρότημα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, επικρατώντας με 8-2, «σφραγίζοντας» την πρόκριση στους 8΄ του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ήταν καταιγιστική, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό της και έδειξε πως άφησε πίσω της τα δύο ανεπιτυχή παιχνίδια με Νέο Σιδηροχώρι και Ελπίδα Σαπών.

Το παιχνίδι, όπως μαρτυρά δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, με τον Πανθρακικό από το ξεκίνημα της αναμέτρησης να δείχνει πως δεν έχει διάθεση για αστεία φτάνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενος με 0-4 με τον Γκαϊδατζή να σημειώνει χατρικ (23΄, 30΄, 44΄) και τον Βιόπουλο να σημειώνει ένα πολύ όμορφο τέρμα στο 41’.

Ο ίδιος ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Κυριαλάνη στο 50΄ και τον Κονόμι στο 56΄ να κάνει το 0-6 για να έρθει η αντίδραση από τους γηπεδούχους με σκόρερ των δύο τερμάτων τον Καπλανίδη στο 58΄ και 68΄. Το τελικό 8-2 διαμόρφωσε ο Ρουμπιές στο 76΄ και ο Τρούπκος στο 79΄.

Διαιτητής: Δημητριάδης, Βοηθοί: Γιάσαρης – Κίνας

ΠΑΟΚ Κοσμίου (Ισαακίδης): Γιάγκου, Συνέσιος, Καλογερόπουλος (46΄ Ζησίδης), Μπατσιούλας (58΄ Κουβαλάκης), Πρίφτης, Γκελμένης, Καπλανίδης, Βούλγαρης, Κωστόπουλος, Μητσιόπουλος, Μαλαματένιος

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Μπόσκος (50΄ Γεμενετζής), Τσαγκαλίδης, Κυριαλάνης, Πλασταράς, Μέριτς, Τσιανάκας (46΄ Κονόμι), Νάνος (46΄ Τρούπκος), Γιάζος (46΄ Τοπάλι), Γκαϊδατζής, Ρουμπιές, Βιόπουλος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.