Βρηκε «λαυρακι» απο Γρεβενα ο Πανθρακικος για την κορυφη της επιθεσης

Απέσπασε την θετική απάντηση του νεαρού επιθετικού Δημήτρη Φουρλατάρα

Ο Νίκος Μπαχαρίδης είχε τονίσει στο παρελθόν πως ο Πανθρακικός θα κινηθεί για ποδοσφαιριστές εκτός νομού μόνο αν προκύψει κάτι πολύ δυνατό και ελπιδοφόρο. Αυτό φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του 19χρονου επιθετικού Δημήτρη Φουρλατάρα, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Α΄ ΕΠΣ Γρεβενών με 22 τέρματα συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας του στην Γ΄ Εθνική.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο επιθετικό Δημήτρη Φουρλατάρα.  Ο Γρεβενιώτης επιθετικός βρίσκεται στην Κομοτηνή για σπουδές και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις τόσο για την δεινότητα του ως σκόρερ όσο και ως χαρακτήρα.

Προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με την φανέλα του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καλλιράχης, τον οποίο και οδήγησε με τα 22 τέρματα που σημείωσε στην ιστορική άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ στην τοπική ΕΠΣ Γρεβενών. Στο παρελθόν αγωνιστηκε σε Κοζάνη και Γρεβενά Αεράτων!

Καλώς ήρθες Δημήτρη στην Πράσινη Οικογένεια και σου ευχόμαστε μία σεζόν με υγεία και πολλά τέρματα».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.