Βραβευση του Δημαρχου Σαπων κ. Ντινου Χαριτοπουλου στην Αθηνα
Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2002, ο Δήμαρχος Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου θα βραβευτεί από τον όμιλο Γεωργίου Γεννηματά για την προσφορά του στην Τοπική κοινωνία.
Στη δήλωσή του ο κ. Χαριτόπουλος τόνισε τα εξής: «Για μένα είναι μια μεγάλη τιμή το γεγονός ότι ένας όμιλος μ’ αυτό το περιεχόμενο που στρέφεται και ασχολείται με τις ιδέες και τις θέσεις του Γιώργου Γεννηματά, ενός ανθρώπου καθαρά αυτοδιοικητικού, ενός μεγάλου Έλληνα πολιτικού, αποφάσισε να με βραβεύσει.
Βραβευόμαστε για τη δουλειά μας και τις προσπάθειές μας ως Δήμος, ως Δημοτική Αρχή, ως Δήμαρχος, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη και προκοπή αυτής της κοινωνίας.
Για μένα είναι ιδιαίτερη η συγκίνηση γιατί μας συνέδεαν σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τον Γιώργο Γεννηματά, αλλά περισσότερο είναι μια τιμή και περηφάνια, που ανήκει σε όλους τους συνδημότες και σε όλους τους συνεργάτες μας στο Δήμο, για την τόσο ουσιαστική και βαθιά δουλειά που κάνουμε σ’ αυτό τον τομέα».
Αναφερόμενος στη βράβευση του τομέα της Αυτοδιοίκησης ο κ. Χαριτόπουλος δήλωσε «για μας είναι μεγάλη τιμή που μέσα στους τρεις δημάρχους της Ελλάδας επιλέχτηκε να είναι και ένας δήμαρχος απ’ τη Θράκη ο Δήμαρχος Σαπών», ξανατονίζοντας ότι αυτή η τιμή ανήκει σε όλους τους συνεργάτες του στο Δήμο και τους συνδημότες που βοηθούν στο έργο του Δήμου, ώστε να πετύχει στην ανάπτυξη και προκοπή της κοινωνίας μας.
Μαρία Παπαδοπούλου
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
