Βραβευση για δυο αριστουχες μαθητριες απο τη Ροδοπη

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» του Ομίλου Eurobank - Βραβεύτηκαν οι αριστούχοι απόφοιτοι των Λυκείων από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας

Τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Έβρου και Ροδόπης βράβευσε η Eurobank στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που αποτελεί το μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Eurobank, με 15 συνεχή χρόνια εφαρμογής.
 
Σε μια ζεστή και συγκινητική τελετή, παρουσία των οικογενειών τους, των εκπροσώπων των Ιερών Μητροπόλεων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της εκπαιδευτικής κοινότητας, οι 161 αριστούχοι μαθητές από τη Βόρεια Ελλάδα, που ξεχώρισαν φέτος με τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις βραβεύθηκαν τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη. 
 
Στην τελετή βραβεύτηκαν και δύο μαθήτριες από τη Ροδόπη, η Ελευθερία Βεζδρεβάνη από το 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής και η Μαρίνα Κουσικιάν από το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, το σχολείο της οποίας έλαβε τιμητική πλακέτα και για το γεγονός ότι από αυτό αποφοίτησε ο αριστούχος μαθητής με τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στη Ροδόπη.
 

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», είναι το μακροβιότερο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank, πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και έχουν βραβευθεί συνολικά 16.835 μαθητές και μαθήτριες από όλη τη χώρα.
 
Κύριος σκοπός του Προγράμματος είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων, που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.
 
Στο πλαίσιο του Προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι πάνω από 18.000, σε κάθε ένα από τα 1.800 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.