Βραβευσεις και διοργανωση αιμοδοτικης καμπανιας

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης σε συνεστίαση των μελών του που διοργάνωσε στη 1/3/2002 και στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης και αλληλεγγύης, βράβευσε:

1. Τη φαρμ/ποιο κυρία Τσιρλιάγκου Άσπα για την πολύπλευρη, πολύτιμη και ανιδιοτελή, επί σειρά τριετιών προσφορά της, ως προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης.

2. Τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου τους κ. Δ. Δημητρακόπουλο, τον Γραμματέα κ. Γ. Χατζηαθανασίου και την Ταμία κυρία Ε. Γιωργιτσοπούλου, για την πολύχρονη και ανεκτίμητη ανθρωπιστική προσφορά τους.

Αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης ήταν να προγραμματισθεί μεγάλη αιμοδοτική καμπάνια και εξόρμηση κατά τον ερχόμενο Μάιο, από τους τρεις υγειονομικούς συλλόγους του Νομού μας, με τους εθελοντές αιμοδότες Κομοτηνής, με σκοπό να συγκεντρωθεί όσο περισσότερο αίμα γίνεται, καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ακόμη πιο απαραίτητο.

Ο Φαρμ/κος Σύλλογος Ροδόπης αναλαμβάνει να συντονίσει τους τρεις υγειονομικούς Συλλόγους για την καλύτερη επιτυχία αυτής της αιμοδοσίας, η οποία φρονούμε ότι θα αποτελέσει ένα πρότυπο για τους συμπολίτες μας του Νομού Ροδόπης.

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ. Ροδόπης

Ο Πρόεδρος

Τσαπέκος Αλέξανδρος

Ο Γραμματέας

Ρωσίδης Δημήτριος


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.